Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Maisto papildas libido didinimui „Orgasm Glow“

Kaina
41.45 €
Ar jaučiatės pavargę nuo kasdienės rutinos? Ar stresas daro įtaką jūsų lytiniam potraukiui? Geriausi maisto papildų ir vaistažolių mišinių ekspertai, siekdami sukurti unikalų sprendimą, kuris pakeis jūsų gyvenimą sukūrė maisto papildus.
 
Misija: Libido - tai natūralių ingredientų ir vaistažolių ekstraktų mišinys, sukurtas remiantis senovės žiniomis. Šis mitybos papildas buvo sukurta tam, kad suteiktų jums džiaugsmo, atgaivintų jūsų libido ir pagerintų jūsų intymias akimirkas.
 
Unikali formulė pasitelkia galingus augalus ir mineralus, kurie padeda organizmui atsispirti įvairiems stresams. Tai yra ne tik papildas, tai yra natūralus energijos šaltinis, kuris veikia ten, kur jums to labiausiai reikia!
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MAISTO PAPILDAS LIBIDO DIDINIMUI  „ORGASM GLOW“  
Ką jūs rasite maisto papilde? Čia yra tik keletas iš jų: 
Muira puama ekstraktas:  Šis nuostabus augalas yra žinomas kaip "Lyčių potraukio medis". Jis padeda atgaivinti jūsų libido ir didina seksualinę energiją.  
Ashwagandha šaknies ekstraktas:  Tai galingas adaptogenas, kuris padeda organizmui prisitaikyti prie streso. Jis mažina streso lygį ir skatina gerą nuotaiką, kuriant palankią atmosferą intymioms akimirkoms.  
 Maca šaknies ekstraktas:  Šis natūralus augalas puikiai papildo organizmui reikalingus vitaminus, mineralus ir amino rūgštis. Jis padeda stiprinti jūsų energijos lygį ir pagerina bendrą fizinę ir emocinę sveikatą.Šis maisto papildas yra jūsų patikimas sąjungininkas kovojant su stresu, atgaivinant libido ir praturtinant jūsų intymų gyvenimą.
MAISTO PAPILDAS LIBIDO DIDINIMUI  „ORGASM GLOW“

Ką jūs rasite maisto papilde? Čia yra tik keletas iš jų:
  • Muira puama ekstraktas: Šis nuostabus augalas yra žinomas kaip "Lyčių potraukio medis". Jis padeda atgaivinti jūsų libido ir didina seksualinę energiją. 
  • Ashwagandha šaknies ekstraktas: Tai galingas adaptogenas, kuris padeda organizmui prisitaikyti prie streso. Jis mažina streso lygį ir skatina gerą nuotaiką, kuriant palankią atmosferą intymioms akimirkoms. 
  •  Maca šaknies ekstraktas: Šis natūralus augalas puikiai papildo organizmui reikalingus vitaminus, mineralus ir amino rūgštis. Jis padeda stiprinti jūsų energijos lygį ir pagerina bendrą fizinę ir emocinę sveikatą.Šis maisto papildas yra jūsų patikimas sąjungininkas kovojant su stresu, atgaivinant libido ir praturtinant jūsų intymų gyvenimą.
APIE PAPILDUS:  
Pakuotės matmenys: 9,50 x 9,30 x 8,70 cm 
Pakuotės svoris: 260 gr 
Gaminio matmenys: 7 x 7 x 7,5 cm 
Gaminio svoris: 223 gr
APIE PAPILDUS:

Pakuotės matmenys: 9,50 x 9,30 x 8,70 cm
Pakuotės svoris: 260 gr
Gaminio matmenys: 7 x 7 x 7,5 cm
Gaminio svoris: 223 gr

Apie prekinį ženklą

„Bijoux Indiscrets“ yra moterims priklausantis intymaus sveikatingumo prekės ženklas, pagrįstas nuostata, kad kai jautiesi gerai, džiaugiesi dvigubai daugiau. Marta Aguiar ir Elsa Viegas savo pirmąsias kolekcijas pradėjo kurti dar 2006 m., remdamosi besivystančiu seksualumu ir sutelkdamos pastangas į moterišką malonumą. Intymi kosmetika, malonumo žaislai ir įkvepiantys apatinio trikotažo aksesuarai, sukurti tam, kad įprastas žmogus jaustųsi nepaprastas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt