Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
HOT

Ejakuliaciją atitolinantis purškiklis “HOT Special Delay Spray” - 50 ml

Kaina
18.55 €

Prailginkite savo ištvermę su “HOT Special Delay Spray”!

Tai išskirtinis, aktyviai ir veiksmingai nuo priešlaikinės ejakuliacijos apsaugantis purškiklis. Savo sudėtyje purškiklis turi didelės koncentracijos vėsinančių ir prislopinančių natūralių ekstraktų, kurių dėka galėsite justi galingesnę, stipresnę ir ilgiau trunkančią erekciją bei intensyvesnius pojūčius.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS PURŠKIKLIS “HOT SPECIAL DELAY SPRAY” - 50 ML  
“HOT Special Delay Spray” - purškiklis,  galintis padėti išvengti priešlaikinės ejakuliacijos .  
Tai purškiklis išsiskiriantis savo sudėtimi, į kurią įeina  didelės koncentracijos vėsinančių ir prislopinančių natūralių ekstraktų derinys . Šio derinio savybės suteikia naujų intensyvesnių pojūčių. 
Naudodami šį  odai draugišką  purškiklį galėsite mėgautis  galingesne, stipresne ir ilgiau trunkančia erekcija .  
Kaip naudoti?  
Prieš lytinį aktą užpurkškite ploną purškiklio sluoksnį ant lytinio organo ir masažuodami tolygiai paskirstykite. Maždaug po 3-5 minučių purškiklis visiškai susigers.
EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS PURŠKIKLIS “HOT SPECIAL DELAY SPRAY” - 50 ML

“HOT Special Delay Spray” - purškiklis, galintis padėti išvengti priešlaikinės ejakuliacijos

Tai purškiklis išsiskiriantis savo sudėtimi, į kurią įeina didelės koncentracijos vėsinančių ir prislopinančių natūralių ekstraktų derinys. Šio derinio savybės suteikia naujų intensyvesnių pojūčių.

Naudodami šį odai draugišką purškiklį galėsite mėgautis galingesne, stipresne ir ilgiau trunkančia erekcija

Kaip naudoti?
Prieš lytinį aktą užpurkškite ploną purškiklio sluoksnį ant lytinio organo ir masažuodami tolygiai paskirstykite. Maždaug po 3-5 minučių purškiklis visiškai susigers.
APIE PURŠKIKLĮ 
Pakuotės matmenys: 4 x 4 x 11,70 cm 
Pakuotės svoris: 70 g 
Produkto tūris: 50 ml 
Sudėtis: Alkoholis denat., Aqua (vanduo), glicerinas, lauretas-9, mentolis, pantenolis, eukalipto lapų aliejus, mentha arvensis lapų aliejus, pieno rūgštis, limonenas, linalolis.
APIE PURŠKIKLĮ
  • Pakuotės matmenys: 4 x 4 x 11,70 cm
  • Pakuotės svoris: 70 g
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Sudėtis: Alkoholis denat., Aqua (vanduo), glicerinas, lauretas-9, mentolis, pantenolis, eukalipto lapų aliejus, mentha arvensis lapų aliejus, pieno rūgštis, limonenas, linalolis.

Apie prekinį ženklą

HOT prekės ženklas turi itin platų produktų asortimentą tiek vyrams, tiek moterims. HOT prekės tokios, kaip lubrikantai, tabletės, aliejai padeda susikurti jaukią ir seksualią atmosferą - Jums belieka tik mėgautis. Priemonės pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų.  

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt