Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Stimuliuojantis ir odą šviesinantis gelis vyrams - 30 ml

Kaina
15.55 €
Patirkite intymumo magiją su naujausiu produktu - Stimuliuojančiu ir odą šviesinančiu geliu. Ši ypatinga formulė sužadins jūsų intymias vietas ir paliks jas švytinčias bei šviesesnes per keletą savaičių.
 
Paslaptis slypi veikliosiose sudėtinėse dalyse. Sepywhite, mūsų efektyviausia intymios odos valiklio sudedamoji dalis, ne tik nušveičia nešvarumus, bet ir suteikia odai naują išvaizdą. Jums bus nuostabu matyti, kaip jūsų intymių vietų oda tampa nepriekaištingai šviesi.
 
Bet tai nėra viskas! Unikali formulė taip pat pasitelkia ginkmedžio galią - kuris suaktyvina kraujotaką ir sukelia jaudinančią stimuliaciją. Į sudėtį taip pat įeina ženšenis - natūralus afrodiziakas, kuris sustiprina jūsų seksualinį potraukį.
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

STIMULIUOJANTIS IR ODĄ ŠVIESINANTIS GELIS VYRAMS - 30 ML  
Stimuliuojantis ir odą šviesinantis gelis  taps jūsų kasdienio grožio ritualo dalimi. Naudojant šią magišką priemonę, jūs patirsite intensyvų malonumą ir jaustės jaunatviškesni. 
  
Naudojimo instrukcija: 
Prieš naudojimą įsitikinkite, kad odos paviršius yra švarus ir sausas. 
Atidarykite buteliuką ir paspauskite dozatorių 2-3 kartus, kad gautumėte reikiamą kiekį produkto. 
Švelniai masažuokite produktą ant varpos ar intymių vietų odos. Masažuokite švelniais apvaliais judesiais, kad gerai paskirstytumėte produktą ir padidintumėte jo efektyvumą. 
Naudojant kasdien, rekomenduojama naudoti 2 arba 3 pompos dozes vieną kartą per dieną. 
Jei naudojate produktą lytinių santykių metu, pakartokite naudojimą su stimuliuojančiu masažu. Taip pat galite pakartotinai naudoti produktą, jei to pageidaujate. 
Patarimai: 
Prieš pradėdami naudoti produktą, atlikite alerginį odos tyrimą. Užtepkite nedidelį kiekį produkto ant mažos odos srities ir stebėkite ją kelias valandas, kad įsitikintumėte, jog neturite jokio neigiamo reakcijos. 
Laikykitės nurodytos naudojimo dozės ir dažnumo. Nenaudokite daugiau nei rekomenduojama, kad išvengtumėte odos dirginimo.
STIMULIUOJANTIS IR ODĄ ŠVIESINANTIS GELIS VYRAMS - 30 ML

Stimuliuojantis ir odą šviesinantis gelis taps jūsų kasdienio grožio ritualo dalimi. Naudojant šią magišką priemonę, jūs patirsite intensyvų malonumą ir jaustės jaunatviškesni.
 
Naudojimo instrukcija:
  • Prieš naudojimą įsitikinkite, kad odos paviršius yra švarus ir sausas.
  • Atidarykite buteliuką ir paspauskite dozatorių 2-3 kartus, kad gautumėte reikiamą kiekį produkto.
  • Švelniai masažuokite produktą ant varpos ar intymių vietų odos. Masažuokite švelniais apvaliais judesiais, kad gerai paskirstytumėte produktą ir padidintumėte jo efektyvumą.
  • Naudojant kasdien, rekomenduojama naudoti 2 arba 3 pompos dozes vieną kartą per dieną.
  • Jei naudojate produktą lytinių santykių metu, pakartokite naudojimą su stimuliuojančiu masažu. Taip pat galite pakartotinai naudoti produktą, jei to pageidaujate.
Patarimai:
  1. Prieš pradėdami naudoti produktą, atlikite alerginį odos tyrimą. Užtepkite nedidelį kiekį produkto ant mažos odos srities ir stebėkite ją kelias valandas, kad įsitikintumėte, jog neturite jokio neigiamo reakcijos.
  2. Laikykitės nurodytos naudojimo dozės ir dažnumo. Nenaudokite daugiau nei rekomenduojama, kad išvengtumėte odos dirginimo.
APIE PRODUKTĄ:   
Pakuotės matmenys: 12,40 x 3,60 x 3,60 cm 
Pakuotės svoris: 81 gr 
Gaminio matmenys: 12 x 3,2 x 3,2 cm 
Produkto svoris: 74 gr 
Produkto tūris: 30 ml 
Gaminio skersmuo: 3,2 cm 
Sudedamosios dalys:  Aqua (vanduo), propilenglikolis, glicerinas, natrio poliakrilatas, Parfum (kvapioji medžiaga), Capsicum Frutescens vaisių ekstraktas, fenoksietanolis, polikvaterniumas-7, Eucalyptus Globulus lapų ekstraktas.
APIE PRODUKTĄ: 

Pakuotės matmenys: 12,40 x 3,60 x 3,60 cm
Pakuotės svoris: 81 gr
Gaminio matmenys: 12 x 3,2 x 3,2 cm
Produkto svoris: 74 gr
Produkto tūris: 30 ml
Gaminio skersmuo: 3,2 cm
Sudedamosios dalys: Aqua (vanduo), propilenglikolis, glicerinas, natrio poliakrilatas, Parfum (kvapioji medžiaga), Capsicum Frutescens vaisių ekstraktas, fenoksietanolis, polikvaterniumas-7, Eucalyptus Globulus lapų ekstraktas.

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt