Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Seksualinę energiją gerinantis serumas “Bathmate Max Out Jelq” - 100 ml

Kaina
42.65 €

Pagerinkite savo lytinį potraukį su “Bathmate Max Out Jelq”!

Tai seksualinį potraukį didinantis serumas vyrams, pagamintas naudojant unikalų 23 natūralių komponentų mišinį. Šis produktas sukurtas pagerinti Jūsų “Jelqing” treniruotes ir padėti sulaikyti priešlaikinę ejakuliaciją

Serumas savo sudėtyje neturi dirbtinių ingredientų ir yra dermatologiškai patikrintas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ GERINANTIS SERUMAS “BATHMATE MAX OUT JELQ” - 100 ML 
“Bathmate Max Out Jelq” - serumas skirtas didinti vyrų libido.  
Tai pirmasis produktas,  sukurtas pagerinti Jūsų “Jelqing” treniruotes . Jelqing yra varpos tempimo pratimai, kuomet masažuojant varpos audinius, tempiama oda, kad susidarytų "mikroįtrūkimai", kurie, kai sugyja, sudaro įspūdį, jog varpa ilgesnė ir storesnė.  
Daugelis serumo naudotojų  praneša apie pagerėjusius treniruočių rezultatus . Tad jei esate pasiruošę pakelti savo jelqing'ą į visiškai naują lygį -  "Max Out" yra idealus pasirinkimas.   
Produktas sukurtas pasitelkus  unikalų 23 natūralių komponentų mišinį , kurio dėka jis  gali pagerinti seksualinį potraukį , sulaikyti priešlaikinę ejakuliaciją ir prailginti seksualinės patirties trukmę. 
Serumas yra  dermatologiškai patikrintas.

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ GERINANTIS SERUMAS “BATHMATE MAX OUT JELQ” - 100 ML


“Bathmate Max Out Jelq” - serumas skirtas didinti vyrų libido. 

Tai pirmasis produktas, sukurtas pagerinti Jūsų “Jelqing” treniruotes. Jelqing yra varpos tempimo pratimai, kuomet masažuojant varpos audinius, tempiama oda, kad susidarytų "mikroįtrūkimai", kurie, kai sugyja, sudaro įspūdį, jog varpa ilgesnė ir storesnė. 

Daugelis serumo naudotojų praneša apie pagerėjusius treniruočių rezultatus. Tad jei esate pasiruošę pakelti savo jelqing'ą į visiškai naują lygį - "Max Out" yra idealus pasirinkimas. 

Produktas sukurtas pasitelkus unikalų 23 natūralių komponentų mišinį, kurio dėka jis gali pagerinti seksualinį potraukį, sulaikyti priešlaikinę ejakuliaciją ir prailginti seksualinės patirties trukmę.

Serumas yra dermatologiškai patikrintas.
APIE SERUMĄ 
Pakuotės matmenys: 17,30 x 5 x 5 cm 
Pakuotės svoris: 170 g 
Gaminio matmenys: 17 x 4 x 4 cm 
Produkto svoris: 150 g 
Specifikacijos Sudėtis: vanduo (vandens), glicerinas, butea superba ekstraktas, ženšenis, kolagenas, gliukonolaktonas, poliakrilatas-13, celiuliozės derva, natrio benzoatas, mentha piperita (pipirmėčių) aliejus, poliizobutenas, polisorbatas.

APIE SERUMĄ

  • Pakuotės matmenys: 17,30 x 5 x 5 cm
  • Pakuotės svoris: 170 g
  • Gaminio matmenys: 17 x 4 x 4 cm
  • Produkto svoris: 150 g
  • Specifikacijos Sudėtis: vanduo (vandens), glicerinas, butea superba ekstraktas, ženšenis, kolagenas, gliukonolaktonas, poliakrilatas-13, celiuliozės derva, natrio benzoatas, mentha piperita (pipirmėčių) aliejus, poliizobutenas, polisorbatas.

Apie prekinį ženklą

2004 m. Bathmate išradėjas Johnas Oakesas sukūrė hidroterapijos pompą, skirtą padėti draugui. Supratęs, kad ši pompa davė daugiau nei kelis teigiamus rezultatus, Johnas kartu su bendradarbiais 2006 m. oficialiai pristatė Bathmate kaip įmonę. Nuo to laiko Bathmate tapo geriausiai parduodamu penio pompos prekės ženklu pasaulyje, kurio parduota daugiau nei milijonas vienetų.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt