Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Feromoniniai kvepalai moterims “NUEI Mag’netik” - 50 ml

Kaina
30.45 €
Pabrėžkite savo moteriškumą su “NUEI Mag’netik”.

Tai moteriški kvepalai, prisotinti feromonais ir veikliąja “PherofeelTM” medžiaga. Šis gėlių pagrindo kvapas su vaisiais ir saldžiu lelijų, frezijų bei sandalmedžio prieskoniu, buvo sukurtas siekiant pabrėžti moterų patrauklumą, sustiprinti traukos pojūtį ir suvilioti vyrus.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

FEROMONINIAI KVEPALAI MOTERIMS “NUEI MAG’NETIK” - 50 ML  
“NUEI Mag’netic” - tai moterški kvepalai su feromonais, kurie  gali pabrėžti moteriškumą ir privilioti vyrus.  
Šie kvepalai yra  unikalūs  - juose yra ne tik feromonų, bet ir  niekur kitur nenaudojamos “PherofeelTM” medžiagos . “PherofeelTM” yra registruotas "NUEI Cosmetics of the Night" prekės ženklas, kurio  veiksmingumas įrodytas moksliškai.  
“PherofeelTM” yra sukurtas iš  žolinių ingredientų ir ajurvedinių vaistinių augalų . Šis derinys buvo sukurtas siekiant sustiprinti seksualinį potraukį. “PherofeelTM” veikia kaip vyriškojo feromono androstadienono gamybos stipriklis ir  imituoja moteriškuosius kopulino tipo feromonus.  
Šie kvepalai  stipriai pabrėžia moteriškumą, tad gali lengvai sugundyti ir pritraukti vyrus.   
Kvepalų natos  - gėlių pagrindas su vaisiais ir saldžiais lelijų, frezijų ir sandalmedžio akcentais. 
Feromonai  - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams.
FEROMONINIAI KVEPALAI MOTERIMS “NUEI MAG’NETIK” - 50 ML

“NUEI Mag’netic” - tai moterški kvepalai su feromonais, kurie gali pabrėžti moteriškumą ir privilioti vyrus.

Šie kvepalai yra unikalūs - juose yra ne tik feromonų, bet ir niekur kitur nenaudojamos “PherofeelTM” medžiagos. “PherofeelTM” yra registruotas "NUEI Cosmetics of the Night" prekės ženklas, kurio veiksmingumas įrodytas moksliškai.

“PherofeelTM” yra sukurtas iš žolinių ingredientų ir ajurvedinių vaistinių augalų. Šis derinys buvo sukurtas siekiant sustiprinti seksualinį potraukį. “PherofeelTM” veikia kaip vyriškojo feromono androstadienono gamybos stipriklis ir imituoja moteriškuosius kopulino tipo feromonus.

Šie kvepalai stipriai pabrėžia moteriškumą, tad gali lengvai sugundyti ir pritraukti vyrus. 

Kvepalų natos - gėlių pagrindas su vaisiais ir saldžiais lelijų, frezijų ir sandalmedžio akcentais.

Feromonai - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams.
APIE KVEPALUS 
Pakuotės matmenys: 19 x 8 x 5 cm 
Pakuotės svoris: 155 gramai 
Produkto tūris: 50 ml 
Be ftalatų: Taip 
Sudėtis: alkoholis denatas, vanduo / vanduo, kvepalai / kvapai, propandiolis, jasminum officinale gėlių ekstraktas / jasminum officinale (jazminų) gėlių ekstraktas, Ceratonia Siliqua vaisių ekstraktas / Ceratonia Siliqua (carob) vaisių ekstraktas, gliukolis, kapetylolis Metilpropionalis, hidroksicitronellalis, limonenas, heksilo cinamonas, alfa izometiljononas, linalolis, kumarinas.
APIE KVEPALUS
  • Pakuotės matmenys: 19 x 8 x 5 cm
  • Pakuotės svoris: 155 gramai
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Be ftalatų: Taip
  • Sudėtis: alkoholis denatas, vanduo / vanduo, kvepalai / kvapai, propandiolis, jasminum officinale gėlių ekstraktas / jasminum officinale (jazminų) gėlių ekstraktas, Ceratonia Siliqua vaisių ekstraktas / Ceratonia Siliqua (carob) vaisių ekstraktas, gliukolis, kapetylolis Metilpropionalis, hidroksicitronellalis, limonenas, heksilo cinamonas, alfa izometiljononas, linalolis, kumarinas.

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt