Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Masažo aliejus „Sexy Therapy Amor“

Kaina
24.05 €
Įsileiskite švelnų vėjo gūsį su masažo aliejumi, kuris žada jums daugiau nei tik paprastą masażą.
 
Tai hibridinis mineralinis kūno aliejus, praturtintas saldžiųjų migdolų ir vynuogių sėklų aliejumi, kuris ne tik pamaitina odą, bet ir suteikia jai gaivų, stimuliuojantį kvapą.
 
Įkvėpkite sodraus ananaso ir prabangių frezijų aromato, kuris neabejotinai įkvėps jūsų pojūčius. Tai ne tik masażo aliejus - tai patirtis, kuri atveria jūsų odos jausmus, suteikdama jums minkštumą, drėgmę ir švelnų, lygų odos paviršių.
 
Šis aliejus yra supakuotas į 200 ml perdirbamą PET plastikinį butelį, todėl jis yra draugiškas ne tik odai, bet ir aplinkai.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MASA  ŽO ALIEJUS „  SEXY THERAPY AMOR“  
Naudojimosi instrukcija ir patarimai: 
Užpilkite gausų kiekį aliejaus ant norimos srities. Naudokite savo rankas arba savo kūną atlikti masażui. Nepriklausomai nuo to, ar tai yra atpalaiduojantis nugaros masażas ar erotiškas partnerio prisilietimas, aliejus suteiks jums reikiamą slidumą ir švelnumą, kad kiekvienas prisilietimas būtų magiškas. 
Leiskite šiam aliejui tapti jūsų ilgalaikiu žaidimų dalimi. Jo suteikiama švelni, drėkinanti ir šilkinio efekto oda suteiks jums papildomą malonumą ir padidins jūsų aistros laipsnį. 
Norint pasiekti geriausią rezultatą, įpilkite aliejaus tiek, kad jis sudrėkintų odą, bet neužmirškite, kad jis nėra absorbuojamas taip greitai kaip kiti kūno aliejai. Taigi, prireikus, galite papildomai užpilti, kad išlaikytumėte norimą slidumą ir švelnumą. 
Naudodami šį aliejų, pasirūpinkite, kad jūsų patirtis būtų rami ir atpalaiduojanti. Neskubėkite ir mėgaukitės kiek reikės. 
  
Apie produktą: 
Pakuotės matmenys: 17,20 x 4,50 x 4,50 cm 
Pakuotės svoris: 225 gr 
Gaminio matmenys: 17,2 x 4,5 x 4,5 x 4,5 cm 
Gaminio svoris: 225 gr 
Gaminio tūris: 200 ml 
Gaminio skersmuo: 4,5 cm 
Sudėtis:  Paraffinum Liquidum (mineralinis aliejus), Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, Parfum (kvapioji medžiaga), Vitis Vinifera (vynuogių) sėklų aliejus, Carthamus Tinctorius (dygminų) aliejus, Bht, tokoferolis, Helianthus Annuus sėklų aliejus, Ci 47000 (D&C Yellow No. 11), Ci 26100 (D&C Red No. 17).
MASAŽO ALIEJUS „SEXY THERAPY AMOR“

Naudojimosi instrukcija ir patarimai:
  • Užpilkite gausų kiekį aliejaus ant norimos srities. Naudokite savo rankas arba savo kūną atlikti masażui. Nepriklausomai nuo to, ar tai yra atpalaiduojantis nugaros masażas ar erotiškas partnerio prisilietimas, aliejus suteiks jums reikiamą slidumą ir švelnumą, kad kiekvienas prisilietimas būtų magiškas.
  • Leiskite šiam aliejui tapti jūsų ilgalaikiu žaidimų dalimi. Jo suteikiama švelni, drėkinanti ir šilkinio efekto oda suteiks jums papildomą malonumą ir padidins jūsų aistros laipsnį.
  • Norint pasiekti geriausią rezultatą, įpilkite aliejaus tiek, kad jis sudrėkintų odą, bet neužmirškite, kad jis nėra absorbuojamas taip greitai kaip kiti kūno aliejai. Taigi, prireikus, galite papildomai užpilti, kad išlaikytumėte norimą slidumą ir švelnumą.
  • Naudodami šį aliejų, pasirūpinkite, kad jūsų patirtis būtų rami ir atpalaiduojanti. Neskubėkite ir mėgaukitės kiek reikės.
 
Apie produktą:
  • Pakuotės matmenys: 17,20 x 4,50 x 4,50 cm
  • Pakuotės svoris: 225 gr
  • Gaminio matmenys: 17,2 x 4,5 x 4,5 x 4,5 cm
  • Gaminio svoris: 225 gr
  • Gaminio tūris: 200 ml
  • Gaminio skersmuo: 4,5 cm
  • Sudėtis:  Paraffinum Liquidum (mineralinis aliejus), Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, Parfum (kvapioji medžiaga), Vitis Vinifera (vynuogių) sėklų aliejus, Carthamus Tinctorius (dygminų) aliejus, Bht, tokoferolis, Helianthus Annuus sėklų aliejus, Ci 47000 (D&C Yellow No. 11), Ci 26100 (D&C Red No. 17).

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt