Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Persikų aromato masažinė žvakė "Amoreane Peach Me Up"

Kaina
10.50 €

“Amoreane Massage Candle” - stebuklingiems ir jaudinantiems masažams.

Tai rankų darbo nuostabiai kvepianti masažinė žvakė, padedanti sukurti jausmingą atmosferą ir užtikrinti aistringus masažus. Žvakė yra praturtinta sojų pupelių aliejumi, kuris turi E vitamino, pasižymi drėkinamosiomis bei regeneracinėmis savybėmis, gerina odos būklę ir užtikrina stiprią antioksidacinę apsaugą. 

Uždekite žvakę, palaukite kelias minutes ir malonaus aromato vaškas taps puikiu aliejumi jūsų svajonių masažui.

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PERSIKŲ AROMATO MASAŽINĖ ŽVAKĖ "AMOREANE PEACH ME UP"  
“Amoreane Massage Candle” -  rankų darbo  masažinė žvakė, kurios  aromatui neatsispirs nei vienas  malonumų mėgėjas. 
Šios žvakės sudėtyje yra  sojų pupelių aliejaus , kuris naudojamas daugelyje odos priežiūros produktų. Šis nepakeičiamas ingredientas  turi daug privalumų :
apsaugo odą neutralizuodamas aplinkoje esančius teršalus; 
turi daug  genisteino, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ir lecitino  - šie cheminiai junginiai kartu sukuria stiprią antioksidacinę apsaugą; 
jame  gausu vitamino E  - priešuždegiminės maistinės medžiagos; 
suteikia drėkinamųjų ir regeneracinių savybių.; 
gerina odos kokybę ir išvaizdą; 
jame yra  glicerilo stearato , kuris padeda palaikyti sveikai odai būtiną drėgmės pusiausvyrą ir veikia odos paviršių kaip lubrikantas, suteikdamas jai švelnumo bei glotnumo. 
Susikurkite  maloniausią masažo patirtį  su “Amoreane Massage Candle” - uždekite žvakę, palaukite kelias minutes ir malonaus aromato  vaškas taps puikiu aliejumi  jūsų svajonių masažui.
PERSIKŲ AROMATO MASAŽINĖ ŽVAKĖ "AMOREANE PEACH ME UP"

“Amoreane Massage Candle” - rankų darbo masažinė žvakė, kurios aromatui neatsispirs nei vienas malonumų mėgėjas.

Šios žvakės sudėtyje yra sojų pupelių aliejaus, kuris naudojamas daugelyje odos priežiūros produktų. Šis nepakeičiamas ingredientas turi daug privalumų:
  • apsaugo odą neutralizuodamas aplinkoje esančius teršalus;
  • turi daug genisteino, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ir lecitino - šie cheminiai junginiai kartu sukuria stiprią antioksidacinę apsaugą;
  • jame gausu vitamino E - priešuždegiminės maistinės medžiagos;
  • suteikia drėkinamųjų ir regeneracinių savybių.;
  • gerina odos kokybę ir išvaizdą;
  • jame yra glicerilo stearato, kuris padeda palaikyti sveikai odai būtiną drėgmės pusiausvyrą ir veikia odos paviršių kaip lubrikantas, suteikdamas jai švelnumo bei glotnumo.

Susikurkite maloniausią masažo patirtį su “Amoreane Massage Candle” - uždekite žvakę, palaukite kelias minutes ir malonaus aromato vaškas taps puikiu aliejumi jūsų svajonių masažui.
APIE MASAŽINĘ ŽVAKĘ: 
Matmenys: Skersmuo 5,5 cm / Aukštis 2,8 cm 
Naudojimo laikas: 5-6 valandos 
Sudėtis: hidrintas sojų aliejus, glicerilo stearatas, kvapioji medžiaga (kvepalai), benzilo alkoholis, linalolis, heksilo cinamalas 
Pagaminimo šalis: Ispanija
APIE MASAŽINĘ ŽVAKĘ:
  • Matmenys: Skersmuo 5,5 cm / Aukštis 2,8 cm
  • Naudojimo laikas: 5-6 valandos
  • Sudėtis: hidrintas sojų aliejus, glicerilo stearatas, kvapioji medžiaga (kvepalai), benzilo alkoholis, linalolis, heksilo cinamalas
  • Pagaminimo šalis: Ispanija

Apie prekinį ženklą

Amoréane prekės ženklas buvo įkurtas 2016 m. Ispanijoje. Amoréane iš pradžių buvo lubrikantų prekės ženklas, pristatęs unikalius ingredientus, dėl kurių jis išsiskyrė iš kitų ir pavertė jį šio sektoriaus etalonu. Dėl prekės ženklo sėkmės 2020 m. jis tapo „Amoreane Intimate Care“, siūlantis platų kosmetikos ir gaminių asortimentą, sukurtą taip, kad pagerintų jūsų intymių akimirkų malonumą, kartu rūpinantis visais jūsų poreikiais ir norais. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt