Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tuščiaviduris analinis kaištis ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug Large''

Kaina
40.65 €
Juodai seksualus analinis kaištis turi neapsakomai jaudinančią funkciją, kuri leidžia neribotai pasiekti ir pamatyti slapčiausias jūsų vietas! Tuščiaviduris analinis kaištis pagamintas iš pusiau standaus, aukščiausios kokybės silikono, kuris yra pakankamai minkštas, kad be vargo įslystų į vidų, bet pakankamai standus, kad tvirtai laikytųsi vietoje ir atskleistų visas jūsų kūno paslaptis. Platus pagrindas ir siaurėjantis galiukas išlaikys kaištį vietoje net per audringiausius analinių žaidimų vakarėlius.

Tuščiaviduris analinis kaištis skirtas išskirtiniams jūsų analiniams žaidimams. Į tuščiavidurę angą galima įkišti vibratorių, lubrikantą, ar bet ką, ką tik sugalvos jūsų išivirkusi fantazija!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Tuščiaviduris analinis kaištis ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug Large''  
Esate girdėję posakį ,,akys - tai sielos veidrodis"? Na, kalbant apie veidrodžius, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" greičiausiai (tikrai) nesuteiks jums daug informacijos apie jūsų partnerio sielą, tačiau suteiks jums puikų vaizdą į jo užpakaliuką! Be klasikinės formos, juodo it tamsiausia naktis dizaino ir šilkinio glotnumo paviršiaus, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug"  vidus yra visiškai tuščiaviduri s, todėl jis idealiai tinka giliam įsiskverbimui ir stimuliuojančiam analinės angos pratempimui.  
Didelio dydžio, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje,  jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą . Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir kartu  suteikia visišką laisvę pažvelgti į partnerio vidų  arba kitaip išnaudoti šią angą. Dildo, vibratorių, pirštus ir kitus daiktus galima įkišti per pagrindą, bet, kaip tradicinis kaištis jis taip pat teikia neapsakomą malonumą. 
,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris yra ypač patvarus, lengvai valomas ir prižiūrimas. Kaištis  suderinamas su visais mėgstamais  lubrikantais  . Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu  ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.
Tuščiaviduris analinis kaištis ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug Large''

Esate girdėję posakį ,,akys - tai sielos veidrodis"? Na, kalbant apie veidrodžius, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" greičiausiai (tikrai) nesuteiks jums daug informacijos apie jūsų partnerio sielą, tačiau suteiks jums puikų vaizdą į jo užpakaliuką! Be klasikinės formos, juodo it tamsiausia naktis dizaino ir šilkinio glotnumo paviršiaus, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" vidus yra visiškai tuščiaviduris, todėl jis idealiai tinka giliam įsiskverbimui ir stimuliuojančiam analinės angos pratempimui. 

Didelio dydžio, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje, jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą. Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir kartu suteikia visišką laisvę pažvelgti į partnerio vidų arba kitaip išnaudoti šią angą. Dildo, vibratorių, pirštus ir kitus daiktus galima įkišti per pagrindą, bet, kaip tradicinis kaištis jis taip pat teikia neapsakomą malonumą.

,,Invasion Hollow Silicone Anal Plug" pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris yra ypač patvarus, lengvai valomas ir prižiūrimas. Kaištis suderinamas su visais mėgstamais lubrikantais. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba specialiu žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 20,60 x 13,10 x 6,40 cm 
Pakuotės svoris: 280 g 
Bendras kaiščio ilgis: 13,33 cm 
Įkišamas kaiščio ilgis: 11,43 cm 
Kaiščio skersmuo: 5,46 cm 
Medžiagos: Silikonas 
Atsparus vandeniui: Taip 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 20,60 x 13,10 x 6,40 cm
  • Pakuotės svoris: 280 g
  • Bendras kaiščio ilgis: 13,33 cm
  • Įkišamas kaiščio ilgis: 11,43 cm
  • Kaiščio skersmuo: 5,46 cm
  • Medžiagos: Silikonas
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt