Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Pusiau realistiškas dildo Adrien Lastic "Hitsens 5", juodos spalvos

Kaina
22.75 €
Aukščiausios kokybės itin minkštas silikoninis pusiau realistiškas dildo su išlinkimais, kurie stimuliuos jūsų taškus.

 Ypatingai švelnus pojūtis ir lankstumas su ypač stipriu pagrindu, kurį galite prilipdyti prie lygios vietos ir naudotis be rankų. 

"Hitsens" sukurtas taip, jog suteiktų išskirtinį malonumą tiek analinėje angoje, tiek makštyje

Po naudojimo žaislą nuplaukite švelniu muilu ir vandeniu arba išbandykite žaislų valiklį, kad išvalytumėte dar greičiau. Leiskite išdžiūti ir laikykite švarioje, atskiroje vietoje.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO ADRIEN LASTIC   "HITSENS 5", JUODOS SPALVOS   
Aukščiausios kokybės ypač  minkštas silikoninis  pusiau realistiškas dildo su išlinkimais. 
Ypatingai švelnus pojūtis ir lankstumas  su ypač stipriu pagrindu.   
Hitsens sukurtas tam, kad suteiktų išskirtinį malonumą tiek analinėje angoje, tiek makštyje.   Gaminyje nėra ftalatų – plastifikatorių , todėl žaislas yra visiškai saugus. 
Termoreaktyvus efektas-  pašildykite mikrobangų krosnelėje: maks. 30 s / arba verdančiame vandenyje: maks. 60 s, kad galėtumėte keisti ir formuoti jo formą pagal savo norus, arba palaikykite šaldytuve, kad jūsų žaislas dar labiau sustingtų. 
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO ADRIEN LASTIC "HITSENS 5", JUODOS SPALVOS 

Aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis pusiau realistiškas dildo su išlinkimais.

Ypatingai švelnus pojūtis ir lankstumas su ypač stipriu pagrindu. 

Hitsens sukurtas tam, kad suteiktų išskirtinį malonumą tiek analinėje angoje, tiek makštyje.  Gaminyje nėra ftalatų – plastifikatorių, todėl žaislas yra visiškai saugus.

Termoreaktyvus efektas- pašildykite mikrobangų krosnelėje: maks. 30 s / arba verdančiame vandenyje: maks. 60 s, kad galėtumėte keisti ir formuoti jo formą pagal savo norus, arba palaikykite šaldytuve, kad jūsų žaislas dar labiau sustingtų.

Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
APIE DILDO  
 
Medžiaga: silikonas 
Spalva: juoda 
Baterija: Ne 
Matmenys: Ilgis 12,9 cm | Skersmuo 2,4 cm 
Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8 
Stimuliavimo zona: makštis, išangė 
Prekės kodas: 24059
APIE DILDO
 
  • Medžiaga: silikonas
  • Spalva: juoda
  • Baterija: Ne
  • Matmenys: Ilgis 12,9 cm | Skersmuo 2,4 cm
  • Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8
  • Stimuliavimo zona: makštis, išangė
  • Prekės kodas: 24059

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt