Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,Lelo Sila Cruise'', šviesiai mėlynas

Kaina
202.05 €

Klitorio stimuliatorius „SILA™ Cruise" veikia pasitelkdamas švelnias pulsacijas ir garso bangas, kurios stimuliuoja klitorį prie jo net neprisiliesdamas ir suteikia nepakartojamus pojūčius bei intensyvius orgazmus. „SILA™ Cruise" siūlo pasimėgauti meile sau ir išmokti orgazmą pasiekti iš lėto, besimėgaujant kiekviena minute, klausantis savo kūno.

Spalva: Šviesiai mėlyna
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KLITORIO STIMULIATORIUS LELO SILA CRUISE, ŠVIESIAI MĖLYNAS  
,,Sila Cruise'' - tai novatoriškas klitorio stimuliatorius, kuris  impulsų ir garso bangų  pagalba stimuliuoja  75% didesnę klitorio dalį  (daug didesnę, nei tik tą dalį, kurią galite pamatyti arba paliesti). Šio stimuliatoriaus pagalba vienu metu patirsite svaiginančius pojūčius ir kvapą gniaužiantį orgazmą. ,,Sila Cruise'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai  revoliucinis malonumų prietaisas , kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją.  
Klitorio stimuliatorius turi  plačią galvutę , kuri idealiai apgaubia klitorį ir visus aplink esančius erogeninius taškus bei juos stimuliuoja. Impulsų intensyvumas paskirstomas per visą klitorio zoną, taip iš lėto atnešdamas svaiginančią kulminaciją. 
Dėl patentuotos ,,Cruise Control™" technologijos unikalios pulsacijos naudojimo metu yra pastovios ir nenutraukiamos, o stimuliatorių stipriai prispaudus prie kūno - išlaisvinama papildoma galia. Stimuliacijos metu „Sila™ Cruise“ išsaugo apie 20% galios, o kai stimuliatorius yra stipriai glaudžiamas prie kūno ir dėl to ima veikti silpniau, yra panaudojama išsaugota 20% galia ir stimuliacijos intensyvumas vėl sustiprėja. Vietoj įprastų vibracijų ,,Cruise Control™" technologija naudoja  pulsuojančius impulsus , kurie  rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą  ir suteikia visiškai naują pojūtį. Atraskite šio nedidelio, bet darbštaus sekso žaisliuko galią. Jis puikiai tinka karštiems žaidimams ir orgazmo intensyvumo tyrinėjimams.  
Stimuliatorius pagamintas iš labai malonaus ir švelnaus medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti 
„SILA™ Cruise" veikia ypač tyliai, turi 8 vibracijos nustatymus ir yra valdomas vos keliais, itin patogiai išdėstytais mygtukais, todėl jo valdymas tampa intuityvus. Visiškai atsparus vandeniui, įkraunamas USB jungtimi. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
KLITORIO STIMULIATORIUS LELO SILA CRUISE, ŠVIESIAI MĖLYNAS

,,Sila Cruise'' - tai novatoriškas klitorio stimuliatorius, kuris impulsų ir garso bangų pagalba stimuliuoja 75% didesnę klitorio dalį (daug didesnę, nei tik tą dalį, kurią galite pamatyti arba paliesti). Šio stimuliatoriaus pagalba vienu metu patirsite svaiginančius pojūčius ir kvapą gniaužiantį orgazmą. ,,Sila Cruise'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai revoliucinis malonumų prietaisas, kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją. 

Klitorio stimuliatorius turi plačią galvutę, kuri idealiai apgaubia klitorį ir visus aplink esančius erogeninius taškus bei juos stimuliuoja. Impulsų intensyvumas paskirstomas per visą klitorio zoną, taip iš lėto atnešdamas svaiginančią kulminaciją.

Dėl patentuotos ,,Cruise Control™" technologijos unikalios pulsacijos naudojimo metu yra pastovios ir nenutraukiamos, o stimuliatorių stipriai prispaudus prie kūno - išlaisvinama papildoma galia. Stimuliacijos metu „Sila™ Cruise“ išsaugo apie 20% galios, o kai stimuliatorius yra stipriai glaudžiamas prie kūno ir dėl to ima veikti silpniau, yra panaudojama išsaugota 20% galia ir stimuliacijos intensyvumas vėl sustiprėja. Vietoj įprastų vibracijų ,,Cruise Control™" technologija naudoja pulsuojančius impulsus, kurie rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą ir suteikia visiškai naują pojūtį. Atraskite šio nedidelio, bet darbštaus sekso žaisliuko galią. Jis puikiai tinka karštiems žaidimams ir orgazmo intensyvumo tyrinėjimams. 

Stimuliatorius pagamintas iš labai malonaus ir švelnaus medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti

„SILA™ Cruise" veikia ypač tyliai, turi 8 vibracijos nustatymus ir yra valdomas vos keliais, itin patogiai išdėstytais mygtukais, todėl jo valdymas tampa intuityvus. Visiškai atsparus vandeniui, įkraunamas USB jungtimi.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Elegantiškas dizainas, plati ir minkšta galvutė, tylus veikimas, „Cruise Control™“ technologija 
Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko. 
Turi 8 skirtingas funkcijas. 
Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje). 
Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis. 
Stimuliatoriaus dydis: 80 x 75 x 35 mm. 
Svoris 105 g. 
Ličio jonų baterija. 
Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h. 
Dažnis: 60 Hz.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Elegantiškas dizainas, plati ir minkšta galvutė, tylus veikimas, „Cruise Control™“ technologija
  • Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 8 skirtingas funkcijas.
  • Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje).
  • Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis.
  • Stimuliatoriaus dydis: 80 x 75 x 35 mm.
  • Svoris 105 g.
  • Ličio jonų baterija.
  • Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h.
  • Dažnis: 60 Hz.

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt