Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,Maiatoys Destiny'', mėlynos spalvos (galima rinktis spalvą)

Kaina
64.15 €
Ar jau radote savo likimą? Galite daugiau neieškoti. ,,Maiatoys Destiny'' (angl. likimas) yra jūsų likimas. ,,Destiny'', tai klitorio stimuliatorius „trys viename“, kuris pasižymi vibracijomis ir liežuvio judesio imitacija. 3 galingi varikliai gali būti naudojami kartu arba atskirai, priklausomai nuo to, kiek ir kokios stimuliacijos pageidaujate. Kiekvienas variklis turi 15 skirtingų funkcijų. Stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo, 100% odai saugaus silikono ir yra atsparus vandeniui.
Spalva: Mėlyna
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,Maiatoys Destiny'', mėlynos spalvos  
,,Destiny", tai 3IN1 sekso žaislas, kuris turi  siurbimo ,  vibracijos  ir  vibruojančio liežuvėlio funkcijas . ,,Destiny'' valdo 3 atskiri, galingi varikliukai, kurių kiekvienas turi  15 skirttingų funkcijų , ir yra pasiruošęs jus išvesti iš proto. Kiekvieną variklį galima valdyti atskirai arba visus iš karto, tai jūsų pašėlusios fantazijos ir poreikių klausimas. 
,,Destiny'' padengtas 100% saugiu odai silikonu ir yra  įkraunamas USB laidu . Taurelė užtikrina galingą klitorio siurbimą ir turi vibruojantį liežuvėlį, kuris  imituoja oralinį seksą . Ergonomiškos formos rankeną galima naudoti ir kaip  viso kūno stimuliatorių . Stimuliatorius yra visiškai  atsparus vandeniui , todėl meilės žaidimais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Klitorio stimuliatorius ,,Maiatoys Destiny'', mėlynos spalvos

,,Destiny", tai 3IN1 sekso žaislas, kuris turi siurbimovibracijos ir vibruojančio liežuvėlio funkcijas. ,,Destiny'' valdo 3 atskiri, galingi varikliukai, kurių kiekvienas turi 15 skirttingų funkcijų, ir yra pasiruošęs jus išvesti iš proto. Kiekvieną variklį galima valdyti atskirai arba visus iš karto, tai jūsų pašėlusios fantazijos ir poreikių klausimas.

,,Destiny'' padengtas 100% saugiu odai silikonu ir yra įkraunamas USB laidu. Taurelė užtikrina galingą klitorio siurbimą ir turi vibruojantį liežuvėlį, kuris imituoja oralinį seksą. Ergonomiškos formos rankeną galima naudoti ir kaip viso kūno stimuliatorių. Stimuliatorius yra visiškai atsparus vandeniui, todėl meilės žaidimais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Padengtas aksominio švelnumo odai saugiu silikonu ir ABS plastiku. 
Turi siurbimo, vibravimo ir judančio liežuvėlio funkcijas. 
Stimuliatoriaus matmenys: 4,5 x 6 x 11,4 cm. 
Svoris: 152 g. 
Turi 3 galingus variklius. 
Kiekvienas variklis turi 15 skirtingų funkcijų. 
Įkraunamas USB laidu. 
Atsparus vandeniui. 
Be ftalatų.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Padengtas aksominio švelnumo odai saugiu silikonu ir ABS plastiku.
  • Turi siurbimo, vibravimo ir judančio liežuvėlio funkcijas.
  • Stimuliatoriaus matmenys: 4,5 x 6 x 11,4 cm.
  • Svoris: 152 g.
  • Turi 3 galingus variklius.
  • Kiekvienas variklis turi 15 skirtingų funkcijų.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Atsparus vandeniui.
  • Be ftalatų.

Apie prekinį ženklą

2010 m. Los Andžele įkurta įmonė Maia Toys greitai pelnė pripažinimą kaip suaugusiems skirtų prekių rinkos lyderė visame pasaulyje. Vibratoriai, masažuokliai ir priedai yra apgalvotai sukurti taip, kad maksimaliai Jus patenkintų, būtų patogūs ir funkcionalūs. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt