Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Vibrassage Caress''

Vertė
Kaina
111.26 € 148.35 €
,,Vibrassage Caress" - įkraunamas, prabangus sekso žaislas, kurio jūsų kūnas nusipelnė. Kompaktiškas, diskretiškas ir lengvai telpantis rankoje. Tinka tiek solo, tiek žaidimams su partneriu. Šis stimuliatorius, tai grynas malonumas jūsų klitoriui.

Klitorio stimuliatoriuje naudojama dviguba vibracijos ir masažo technologija, kad visas savo erogenines zonas ir jautrų klitorį galėtumėte apgaubti stipraus orgazmo bangomis. Viena jo pusė energingai vibruoja, o kita - švelniai masažuoja. Šis stimuliatorius yra atsparus vandeniui, todėl malonumais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. 
Spalva: Rožinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Vibrassage Caress''  
Šio stimuliatoriaus pagalba galėsite leistis į neužmirštamą bei kvapą gniaužiančią savęs tyrinėjimo kelionę! Stimuliatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės, neporėto silikono be ftalatų, kuris yra saugus odai ir be galo malonus liesti. Atsparus vandeniui ir pilnai įkraunamas USB laidu. Sujunkite vibracijos ir sūkurinio masažo pojūčius vienu metu! 
Ergonomiško dizaino stimuliatorius puikiai telpa rankoje, kad jį būtų patogu ir saugu suimti, o galingas vibruojantis variklis užtikrina svaiginančius orgazmus! Ergonomiško ir kompaktiško dizaino stimuliatorius yra  patogus riešui  ir atitinka natūralią jūsų laikyseną, todėl be nuovargio rankose masturbacijos malonumais galėsite mėgautis ilgą laiką be pauzių. ,,Pleasure Pulse'' taip pat gali būti ir  nuostabus kelionių partneris , nes diskretiškas dizainas ir kompaktiškas dydis puikiai tilps jūsų rankinėje, krepšyje arba stalčiuje.  
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Vibrassage Caress''

Šio stimuliatoriaus pagalba galėsite leistis į neužmirštamą bei kvapą gniaužiančią savęs tyrinėjimo kelionę! Stimuliatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės, neporėto silikono be ftalatų, kuris yra saugus odai ir be galo malonus liesti. Atsparus vandeniui ir pilnai įkraunamas USB laidu. Sujunkite vibracijos ir sūkurinio masažo pojūčius vienu metu!

Ergonomiško dizaino stimuliatorius puikiai telpa rankoje, kad jį būtų patogu ir saugu suimti, o galingas vibruojantis variklis užtikrina svaiginančius orgazmus! Ergonomiško ir kompaktiško dizaino stimuliatorius yra patogus riešui ir atitinka natūralią jūsų laikyseną, todėl be nuovargio rankose masturbacijos malonumais galėsite mėgautis ilgą laiką be pauzių. ,,Pleasure Pulse'' taip pat gali būti ir nuostabus kelionių partneris, nes diskretiškas dizainas ir kompaktiškas dydis puikiai tilps jūsų rankinėje, krepšyje arba stalčiuje. 

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono ir ABS plastiko. 
Stimuliatoriaus matmenys: 9,1 x 4,1 x 4,1 cm. 
Svoris: 67 g. 
3 greičio režimai. 
Įkraunamas USB laidu. 
Įkrovimo laikas: 60 min. 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 45 min. 
Atsparus vandeniui. 
Vienas jo galas vibruoja, o kiti du - švelniai masažuoja.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono ir ABS plastiko.
  • Stimuliatoriaus matmenys: 9,1 x 4,1 x 4,1 cm.
  • Svoris: 67 g.
  • 3 greičio režimai.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Įkrovimo laikas: 60 min.
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 45 min.
  • Atsparus vandeniui.
  • Vienas jo galas vibruoja, o kiti du - švelniai masažuoja.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt