Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Masažo aliejus ir lubrikantas "Joydivision AQUAglide Massage + Glide" - 200 ml

Kaina
18.05 €
Pajausk aistringą švelnumą visu kūnu su "AQUAglide Massage + Glide"!

Masažo aliejus ir lubrikantas viename pasižymi idealiomis savybėmis, kurios nukels kiekvieną Jūsų kūno centrimetrą į malonumų oazę. Krištolo skaidrumo lubrikanto sudėtį sudaro itin aukštos kokybės medžiagos, kurių dėka produktas drėkina, puoselėja ir paverčia odą aksominio švelnumo.

Šis medicininis produktas yra dermatologiškai patvirtintas ir 100% veganiškas.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MASAŽO ALIEJUS IR LUBRIKANTAS "JOYDIVISION AQUAGLIDE MASSAGE + GLIDE" - 200 ML  
"AQUAglide Massage + Glide" - masažo aliejus ir lubrikantas viename, skirtas aistringiems viso kūno pojūčiams. 
Ypatingai švelni aliejaus tekstūra pasižymi idealiomis savybėmis, kurios suteikia lytiniam aktui naujų spalvų ir potyrių.  Aukštos kokybės  ingredientų ir optimizuoto pH dėka,  vandens pagrindo  lubrikantas užtikrina  ilgalaikį drėkinimą  ir  odos puoselėjimą  - ji tampa aksominio švelnumo! 
Produktas yra nelipnus, tirpus vandenyje, sudėtyje neturi aliejaus, tad yra ypač lengvai nuplaunamas. Taip pat pasižymi  universalumu , kadangi yra tinkamas naudoti vaginalinei, analinei sueitims, latekso prezervatyvams ir linksmybėms su sekso žaislais (įskaitant ir silikoninius). 
  
"AQUAglide Massage + Glide" yra  dermatologiškai patikrintas  ir  100% veganiškas . 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
MASAŽO ALIEJUS IR LUBRIKANTAS "JOYDIVISION AQUAGLIDE MASSAGE + GLIDE" - 200 ML

"AQUAglide Massage + Glide" - masažo aliejus ir lubrikantas viename, skirtas aistringiems viso kūno pojūčiams.

Ypatingai švelni aliejaus tekstūra pasižymi idealiomis savybėmis, kurios suteikia lytiniam aktui naujų spalvų ir potyrių. Aukštos kokybės ingredientų ir optimizuoto pH dėka, vandens pagrindo lubrikantas užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir odos puoselėjimą - ji tampa aksominio švelnumo!

Produktas yra nelipnus, tirpus vandenyje, sudėtyje neturi aliejaus, tad yra ypač lengvai nuplaunamas. Taip pat pasižymi universalumu, kadangi yra tinkamas naudoti vaginalinei, analinei sueitims, latekso prezervatyvams ir linksmybėms su sekso žaislais (įskaitant ir silikoninius).
 
"AQUAglide Massage + Glide" yra dermatologiškai patikrintas ir 100% veganiškas.
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE PRODUKTĄ  
 
Pakuotės matmenys: 4,70 x 4,70 x 18,50 cm 
Pakuotės svoris: 270 g 
Gaminio matmenys: 4,70 x 4,70 x 18,50 cm 
Produkto svoris: 270  g 
Produkto tūris: 200 ml 
Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, propilenglikolis, bis-PEG-18 metilo eteris, dimetilo silanas, dimetikonas, celiuliozės derva, karbomeras, ksantano derva, natrio gliukonatas, inulinas, natrio hidroksidas, fruktozė, gliukozė, celiuliozė, natrio benzonatas.
APIE PRODUKTĄ
 
  • Pakuotės matmenys: 4,70 x 4,70 x 18,50 cm
  • Pakuotės svoris: 270 g
  • Gaminio matmenys: 4,70 x 4,70 x 18,50 cm
  • Produkto svoris: 270  g
  • Produkto tūris: 200 ml
  • Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, propilenglikolis, bis-PEG-18 metilo eteris, dimetilo silanas, dimetikonas, celiuliozės derva, karbomeras, ksantano derva, natrio gliukonatas, inulinas, natrio hidroksidas, fruktozė, gliukozė, celiuliozė, natrio benzonatas.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt