Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Dvigubas vibratorius "Embrace G-Rabbit" – Violetinis

Kaina
46.95 €

"Embrace G-Rabbit" – jūsų meilės žaidimus pavers linksmais, pašėlusiais ir neįtikėtinai maloniais ne tik poroje, bet ir solo.
 

Kruopščiai apgalvotas vibratoriaus dizainas užtikrins, kad būtų galima patirti tokį malonumą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, puikiai tinka vaginalinei, analinei ir oralinei stimuliacijai.
 

"Embrace G-Rabbit" - vibratorius su unikalių triušio ausyčių galiuku suteikia malonumą visam kūnui, leidžia giliai įsiskverbti ir tuo pačiu metu suteikia išorinę stimuliaciją. Turi 7 vibracijos režimus, atsparus vandeniui, tad malonumais galėsite mėgautis net duše ar karštoje vonioje.

Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Dvigubas vibratorius "Embrace G-Rabbit" – Violetinis 
 
Elegantiškų ir švelnių kontūrų vibratorius-masažuoklis turi tris varikliukus, užtikrinančius intensyvius ir malonius pojūčius. 
  
Šis violetinės spalvos vibratorius taip pat siūlo iš viso  7 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijas, kad patirtumėte nepakartojamus orgazmus.  Jis taip pat turi  malonumo rutuliuką, kuris sukasi 3 intensyvaus stimuliavimo greičiais -   jį rasite klitorio stimuliatoriuje. 
  
Išskirtinai šis vibratorius turi Modernią atminties mikroschemą, kuri perima paskutinę naudotą funkciją. Triušio vibratorius pagamintas iš  aukščiausios kokybės silikono, kuris yra itin minkštas, itin švelnus ir be ftalatų.  Profiliuotas galiukas turi specialią lygią, nuožulnią  G taško galvutę.   Klitoriaus stimuliatorius yra triušio formos  ir stimuliuoja jautriausią erogeninę zoną. 
Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl  vandeniui atsparios konstrukcijos.   Išsikrovus, lengvai jį pakrausite pridedamu  USB laidu.  
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai:  
Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis.  
Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.   
Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui.  
Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi.  
  Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Dvigubas vibratorius "Embrace G-Rabbit" – Violetinis

 
Elegantiškų ir švelnių kontūrų vibratorius-masažuoklis turi tris varikliukus, užtikrinančius intensyvius ir malonius pojūčius.
 
Šis violetinės spalvos vibratorius taip pat siūlo iš viso 7 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijas, kad patirtumėte nepakartojamus orgazmus. Jis taip pat turi malonumo rutuliuką, kuris sukasi 3 intensyvaus stimuliavimo greičiais -  jį rasite klitorio stimuliatoriuje.
 
Išskirtinai šis vibratorius turi Modernią atminties mikroschemą, kuri perima paskutinę naudotą funkciją. Triušio vibratorius pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, kuris yra itin minkštas, itin švelnus ir be ftalatų. Profiliuotas galiukas turi specialią lygią, nuožulnią G taško galvutę. Klitoriaus stimuliatorius yra triušio formos ir stimuliuoja jautriausią erogeninę zoną.

Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl vandeniui atsparios konstrukcijos.  Išsikrovus, lengvai jį pakrausite pridedamu USB laidu.
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai: 
  • Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis. 
  • Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.  
  • Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui. 
  • Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi. 
 Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: G taškas, klitoris 
Greičio režimai: 7 
Gaminio matmenys: 12,8 x 3,3 x 3,3 cm 
Gaminio skersmuo: 3,3 cm 
Medžiagos: Silikonas 
Spalva: Violetinė 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip  

Apie vibratorių:

  • Stimuliuojama zona: G taškas, klitoris
  • Greičio režimai: 7
  • Gaminio matmenys: 12,8 x 3,3 x 3,3 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,3 cm
  • Medžiagos: Silikonas
  • Spalva: Violetinė
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

CalExotics – tai daugiau nei prieš dvidešimt metų įkurta, viena didžiausių pasaulyje erotinių ir sekso prekių kompanija. Bendrovę įkūrusi moteris, Susan Colvin, pradėjo kurti sekso žaislus specialiai moterims dar tada, kai beveik visa sekso žaislų pramonė buvo orientuota į vyrus. Ji taip pat troško, jog sekso žaislai būtų visiems prieinama prekė ir būtų ne tik naudingi ir efektyvūs, bet ir išvaizdūs.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt