Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitoriaus masažuoklis "Oriel Rechargable Wand" – Juodas (galima rinktis spalvą)

Kaina
53.45 €
Pasinerkite į prabangias, jaudinančias malonumo bangas kartu su vibruojančiu masažuokliu „Oriel“ iš „Rocks-Off“.

Iš juodo silikono ir aukso spalvos ABS plastiko pagamintas masažuoklis atrodo itin prabangiai ir jūsų intymiausioms zonoms suteiks net 10 galingų vibracijos programų bei ritmų.
 

Vibracijos yra ypač intensyvios ir suteikia papildomų pojūčių toms artimoms akimirkoms, kai vertinamas intymumas.

Spalva: Juoda
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitoriaus masažuoklis "Oriel Rechargable Wand" – Juodas 
"Oriel" įkraunamas vibratorius, visiškai elegantiškas, prabangus ir skirtas tik malonumui patirti poroje ar solo. 
  
Puikiai tinka poroms, mėgstančioms intensyvų, jausmingą ir vibruojantį kontaktą. Aksominis švelnus silikonas, paprastas valdymas ir lanksti galvutė užtikrina galingus orgazmus bei galingą veikimą.  Vibratorius suteikia vibracijas būtent ten ir kur, ir kada norite, nes rytietiškos nišos skirtos jūsų kūno išlinkimams ir trigeriniams taškams.  Palepinkite savo pojūčius, pajuskite, kaip didėja aistra, ir leiskite sau atsipalaiduoti. 
  
Tobulas dydis ir didžiausia galia – net  10 skirtingų lygių labai stipriai vibracijai ir pulsacijai, lanksti galvutė tiksliai stimuliuoja.   
  
Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 3 valandas ir  mėgautis žaidimais apie 3 valandas nepertraukiamai.  Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Klitoriaus masažuoklis "Oriel Rechargable Wand" – Juodas


"Oriel" įkraunamas vibratorius, visiškai elegantiškas, prabangus ir skirtas tik malonumui patirti poroje ar solo.
 
Puikiai tinka poroms, mėgstančioms intensyvų, jausmingą ir vibruojantį kontaktą. Aksominis švelnus silikonas, paprastas valdymas ir lanksti galvutė užtikrina galingus orgazmus bei galingą veikimą. Vibratorius suteikia vibracijas būtent ten ir kur, ir kada norite, nes rytietiškos nišos skirtos jūsų kūno išlinkimams ir trigeriniams taškams. Palepinkite savo pojūčius, pajuskite, kaip didėja aistra, ir leiskite sau atsipalaiduoti.
 
Tobulas dydis ir didžiausia galia – net 10 skirtingų lygių labai stipriai vibracijai ir pulsacijai, lanksti galvutė tiksliai stimuliuoja.
 
Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 3 valandas ir mėgautis žaidimais apie 3 valandas nepertraukiamai. Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties. 

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie stimuliatorių: 
Gaminio matmenys: 22,9 x 3 x 4,7 cm 
Greičio režimai: 7 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas

Apie stimuliatorių:

  • Gaminio matmenys: 22,9 x 3 x 4,7 cm
  • Greičio režimai: 7
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt