Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis masturbatorius ,,XR Brands 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser''

Kaina
42.65 €

Išskirtinis ir unikalus vibruojantis masturbatorius pagamintas iš odai draugiško TPR silikono. Šis masturbatorius stimuliuoja ir juslingai erzina penio galvutę su dviem iš šonų pritvirtinais kulkos formos vibratoriais. Galite naudoti solo arba žaidimuose su partneriu, kad padidintumėte seksualinį susijaudinimą. Masturbatorius pagamintas iš minkštos ir elastingos medžiagos, kuri prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos, o viduje esanti briaunuota tekstūra suteikia neužmirštamų pojūčių.

Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis masturbatorius ,,XR Brands 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser''  
Išskirtinės savybės:
Neužmirštama penio galvutės stimuliacija:  mėgaukitės 3 greičio ir 17 vibracijos rėžimo nustatymais su 2 šonuose pritvirtintais kulkos formos vibratoriais. Galite naudoti jį tam, kad sustiprintumėte savo erekciją arba, kad padidintumėte lytinį potraukį. 
Puikiai tinka poroms:  užmaukite šį masturbatorių ant savo vyro penio galvutės ir kontroliuokite jį su pridėtu pulteliu, kad iš malonumo užsiriestų kojos pirštai! Derinkite šį masturbatorių su judesius suvaržančiais sekso žaislais, kad meilės aktas įgautų kraują kaitinantį prieskonį. 
Minkštas, švelnus ir jausmingas:  masturbatorius prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos, o viduje esanti briaunuota tekstūra suteikia papildomos stimuliacijos ir jaudinančių pojūčių. 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu  žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Vibruojantis masturbatorius ,,XR Brands 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser''

Išskirtinės savybės:
  • Neužmirštama penio galvutės stimuliacija: mėgaukitės 3 greičio ir 17 vibracijos rėžimo nustatymais su 2 šonuose pritvirtintais kulkos formos vibratoriais. Galite naudoti jį tam, kad sustiprintumėte savo erekciją arba, kad padidintumėte lytinį potraukį.
  • Puikiai tinka poroms: užmaukite šį masturbatorių ant savo vyro penio galvutės ir kontroliuokite jį su pridėtu pulteliu, kad iš malonumo užsiriestų kojos pirštai! Derinkite šį masturbatorių su judesius suvaržančiais sekso žaislais, kad meilės aktas įgautų kraują kaitinantį prieskonį.
  • Minkštas, švelnus ir jausmingas: masturbatorius prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos, o viduje esanti briaunuota tekstūra suteikia papildomos stimuliacijos ir jaudinančių pojūčių.
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Apie vibruojantį masturbatorių:  
 
Masturbatoriaus matmenys: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm. 
Be ftalatų. 
Pagamintas iš odai draugiško TPR silikono.  
Turi 3 greičio ir 17 vibracijos rėžimo nustatymus. 
Reguliuojamas pulteliu. 
Kulkos formos vibratoriams reikia 2 AAA baterijų (nepridedama).
Apie vibruojantį masturbatorių:
 
  • Masturbatoriaus matmenys: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm.
  • Be ftalatų.
  • Pagamintas iš odai draugiško TPR silikono. 
  • Turi 3 greičio ir 17 vibracijos rėžimo nustatymus.
  • Reguliuojamas pulteliu.
  • Kulkos formos vibratoriams reikia 2 AAA baterijų (nepridedama).

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt