Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriškas masturbatorius ,,Perfect Fit Brand Buck OFF - Buzz''

Kaina
25.65 €

,,Perfect Fit Brand'' visada yra žingsniu priekyje už kitus standartinius vyriškų sekso žaislų gamintojus. ,,Perfect Fit Brand'' yra ne tik kūrybingas, bet ir naudojasi geriausiomis technologijų galimybėmis, kad surastų ir sukurtų tobulus sekso žaislus vyrams. ,,Buck OFF -Buzz'', tai unikalaus SilaSkin silikono žiedas kartu su 3 greičių kulkos formos vibratoriumi. Rinkinyje pridedami 3 baterijų komplektai. Naujoviškas dizainas leidžia sufokusuoti vibratoriaus intensyvumą taip, kaip tuo metu jums norisi žaisti labiausiai.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vyriškas masturbatorius ,,Perfect Fit Brand Buck OFF - Buzz''  
Masturbatorius susideda iš dviejų dalių: kulkos formos vibratoriaus, kuris turi 3 greičio rėžimus ir unikalaus, iš SilaSkin silikono pagaminto, žiedo. 
 
,,Provocat'' pataria, kaip naudoti šį masturbatorių, kad pagerintumėte intymumo kokybę asmeninėje ir santuokinėje lovoje: 
,,Buck OFF - Buzz'' masturbatorių galima naudoti tiek solo, tiek poros sekso žaidimams. Užepkite ant varpos šiek tiek  vandens pagrindo lubrikanto  užmaukite silikoninį žiedą, įstatykite kulkos formos vibratorių ir pasinerkite į meilės žaidimus su savimi. 
Masturbatoriumi galima mėgautis ne tik vyrams, bet ir moterims. Užtepkite šiek tiek  vandens pagrindo lubrikanto  ant klitoriaus ir tenkinkite savo moterį su kulkos formos vibratoriumi arba naudokite jį mylintis, kad dar labiau sustiprintumėte pojūčius. 
Masturbatorius yra saugus kūnui, jame nėra latekso, o higieniškas silikonas nereikalauja daug priežiūros, jį reikia gerai nuplauti vandeniu su muilu arba  geru žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Vyriškas masturbatorius ,,Perfect Fit Brand Buck OFF - Buzz''

Masturbatorius susideda iš dviejų dalių: kulkos formos vibratoriaus, kuris turi 3 greičio rėžimus ir unikalaus, iš SilaSkin silikono pagaminto, žiedo.
 
,,Provocat'' pataria, kaip naudoti šį masturbatorių, kad pagerintumėte intymumo kokybę asmeninėje ir santuokinėje lovoje:
  • ,,Buck OFF - Buzz'' masturbatorių galima naudoti tiek solo, tiek poros sekso žaidimams. Užepkite ant varpos šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto užmaukite silikoninį žiedą, įstatykite kulkos formos vibratorių ir pasinerkite į meilės žaidimus su savimi.
  • Masturbatoriumi galima mėgautis ne tik vyrams, bet ir moterims. Užtepkite šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto ant klitoriaus ir tenkinkite savo moterį su kulkos formos vibratoriumi arba naudokite jį mylintis, kad dar labiau sustiprintumėte pojūčius.
Masturbatorius yra saugus kūnui, jame nėra latekso, o higieniškas silikonas nereikalauja daug priežiūros, jį reikia gerai nuplauti vandeniu su muilu arba geru žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Apie vyrišką masturbatorių:  
 
Masturbatoriaus matmenys: 2,5 x 2,5 x 2,5 cm 
Masturbatoriaus svoris: 91 g. 
Rinkinyje pridedamos 6 baterijos. 
Atsparus vandeniui. 
Be ftalatų. 
Pagamintas iš SilaSkin silikono. 
Kulkos formos vibratorius turi 3 greičio rėžimus. 
Galima naudoti solo ir poros žaidimuose.
Apie vyrišką masturbatorių:
 
  • Masturbatoriaus matmenys: 2,5 x 2,5 x 2,5 cm
  • Masturbatoriaus svoris: 91 g.
  • Rinkinyje pridedamos 6 baterijos.
  • Atsparus vandeniui.
  • Be ftalatų.
  • Pagamintas iš SilaSkin silikono.
  • Kulkos formos vibratorius turi 3 greičio rėžimus.
  • Galima naudoti solo ir poros žaidimuose.

Apie prekinį ženklą

2011 m. įkurta kompanija  Perfect Fit Brand yra suaugusiems skirtų gaminių projektavimo ir gamybos įmonė, siūlanti unikalius ir pažangius gaminius, kurie yra išskirtiniai ir netradiciniai. Įmonė rimtai žiūri į dizainą ir kuria novatoriškus sprendimus. Prekės ženklas „Perfect Fit“ iš naujo apibrėžia seksualumo prasmę. Išlaiko bendrą rinkai tiekiamų produktų kokybę, patogumą naudoti ir išbaigtumą. „Perfect Fit“ iki šiol buvo nominuota 19 pramonės apdovanojimų ir didžiuojasi tuo, kad vartotojui teikia puikų klientų aptarnavimą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt