Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriškas masturbatorius „Gvibe G-Egg"

Kaina
10.65 €
Nori rasti rasti naują, dar nematytą žaislą? Pristatome vyrišką masturbatorių „Gvibe G-Egg".

Šis puikus, diskretiškas žaisliukas parodys kelią į malonumus....

Masturbatorius idealiai tinka solo žaidimams. Stimuliaciją šiuo žaisliuku galima derinti su oraliniu seksu, rankų darbu ar petingu. Unikali masturbatoriaus tekstūra padidina jautrumą, todėl atsiranda naujų neįprastų pojūčių ir pasiekiamas stiprus orgazmas. 

Iš išorės jis yra minkštas ir lygus, tačiau viduje įspaustas ir tekstūruotas. 3D kraštai sukuria intensyvius pojūčius, masažuodami kiekvieną galvutės centimetrą. Ar jau įsivaizduoji tą malonumą, kurį jis tau suteiks?


 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VYRIŠKAS MASTURBATORIUS „GVIBE G-EGG"  
"Gvibe G-egg" yra aukščiausios kokybės  TPE daugkartinio naudojimo vyriškas masturbatorius,  skirtas varpos malonumui suteikti.  
Siūlomos unikalios tekstūros, kurių toks sekso žaislas dar niekada nebuvo matęs. 
  
G-egg iš išorės yra minkštas ir lygus, tačiau  viduje įspaustas ir tekstūruotas.  3D kraštai sukuria intensyvius pojūčius, masažuodami kiekvieną galvutės ir veleno centimetrą. Dėl didesnio aukščiausios kokybės silikono elastingumo naudoti šią movą itin patogu ir malonu. 
  
Masturbatorius idealiai tinka solo žaidimams.  Stimuliaciją šiuo žaisliuku galima derinti su oraliniu seksu, rankų darbu ar petingu. Unikali masturbatoriaus tekstūra padidina jautrumą, todėl atsiranda naujų neįprastų pojūčių ir pasiekiama puiki kulminacija! 
  
Jis tinka visiems  ieškantiems kompaktiško ir naujoviško masturbatoriaus.  Dėl nedidelio dydžio  galite pasiimti su savimi bet kur, jo forma visiškai nepastebima. Puikiai tinka susikrauti į išvyką. Niekas nesužinos, nebent papasakosite apie malonų žaidimą. 
  
Vandens pagrindo lubrikantai suderinami su šiuo 100 % TPE masturbatoriumi. 
Išimkite kiaušinį iš plastikinės pakuotės, iš pradžių jį nuplaukite ir supilkite į vidų lubrikantą. Išbandykite tekstūruotą pusę aplink varpos galvutę arba apverskite jį ant dildo, kad varpa pajustų tekstūrą. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite vandeniu ir naudokite specialų žaislų valiklį. 
 
VYRIŠKAS MASTURBATORIUS „GVIBE G-EGG"

"Gvibe G-egg" yra aukščiausios kokybės TPE daugkartinio naudojimo vyriškas masturbatorius, skirtas varpos malonumui suteikti.
Siūlomos unikalios tekstūros, kurių toks sekso žaislas dar niekada nebuvo matęs.
 
G-egg iš išorės yra minkštas ir lygus, tačiau viduje įspaustas ir tekstūruotas. 3D kraštai sukuria intensyvius pojūčius, masažuodami kiekvieną galvutės ir veleno centimetrą. Dėl didesnio aukščiausios kokybės silikono elastingumo naudoti šią movą itin patogu ir malonu.
 
Masturbatorius idealiai tinka solo žaidimams. Stimuliaciją šiuo žaisliuku galima derinti su oraliniu seksu, rankų darbu ar petingu. Unikali masturbatoriaus tekstūra padidina jautrumą, todėl atsiranda naujų neįprastų pojūčių ir pasiekiama puiki kulminacija!
 
Jis tinka visiems  ieškantiems kompaktiško ir naujoviško masturbatoriaus. Dėl nedidelio dydžio  galite pasiimti su savimi bet kur, jo forma visiškai nepastebima. Puikiai tinka susikrauti į išvyką. Niekas nesužinos, nebent papasakosite apie malonų žaidimą.
 
Vandens pagrindo lubrikantai suderinami su šiuo 100 % TPE masturbatoriumi.

Išimkite kiaušinį iš plastikinės pakuotės, iš pradžių jį nuplaukite ir supilkite į vidų lubrikantą. Išbandykite tekstūruotą pusę aplink varpos galvutę arba apverskite jį ant dildo, kad varpa pajustų tekstūrą. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite vandeniu ir naudokite specialų žaislų valiklį.

 
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 7 x 7 x 14 cm 
Pakuotės svoris: 50 g 
Gaminio matmenys: 6 x 7 x 6 cm 
Produkto svoris: 50 gramų 
Gaminio skersmuo: 6 cm 
Vidinis skersmuo: 5 cm 
Įkišamas ilgis: 7 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 7 x 7 x 14 cm
  • Pakuotės svoris: 50 g
  • Gaminio matmenys: 6 x 7 x 6 cm
  • Produkto svoris: 50 gramų
  • Gaminio skersmuo: 6 cm
  • Vidinis skersmuo: 5 cm
  • Įkišamas ilgis: 7 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Gvibe yra novatoriška įmonė, kurios filosofija yra kurti žaislus ir malonumo objektus, kurių dar nebuvo. „Gvibe“ komanda pirmoji į rinką pristatė įkraunamo užpakalinio kištuko idėją, sukūrė ir užpatentavo „Bioskin“ medžiagą, taip pat išrado „Gballs smart Kegel“, kuris teisėtai pavadintas asmeniniu sekso fitneso treneriu. Užuot paleidęs kitą įprastą penio žiedą, kurį savo asortimente turi kiekviena įmonė, „Gvibe“ išras kažką visiškai unikalaus, pavyzdžiui, penio žiedą, galintį skristi. Orgazmo tiekimas, toks yra mūsų šūkis!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt