Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio mova „2" Penis Extension"

Kaina
53.45 €
Penio mova „2" Penis Extension" dar daugiau dydžio ir apimties, o tai Jums suteiks nepamirštamus orgazmus. Nebijokite naujovių ir išbandykite kažką naujo. 

Ši penio mova su neįtikėtinai tikroviškomis detalėmis suteikia jums daugiau malonumo. Išpildykite fantazijas. Užsidėję šią movą, turėsite daugiau ilgio ir apimties.

Medžiaga yra minkšta ir tikroviška, taip pat suderinama tiek su silikoniniais, tiek su vandens pagrindo lubrikantais. Nuvalykite švelniu muilu ir šiltu vandeniu.
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio mova „2" Penis Extension"  
 
Šis aukščiausios kokybės silikoninis erekcijos stiprintojas  suteikia jums mažiausiai 5 cm ilgio ir daug apimties ! 
Suformuotas, kad  atrodytų  ir  jaustumėtės  kaip su tikra varpa! Tiesiog įkiškite penį į tuščiavidurę prailginimo movą ir apvyniokite tamprų žiedą aplink sėklides, kad gautumėte papildomo saugumo ir stimuliuotų kamuoliukus. Jūsų partneriui patiks eksperimentuoti su išsipūtusiomis venomis, jau nekalbant apie jos dydį! 
Medžiaga yra neakyta ir be ftalatų. Po naudojimo dezinfekuokite švelniu muilu arba valikliu.
Penio mova „2" Penis Extension"
 
Šis aukščiausios kokybės silikoninis erekcijos stiprintojas suteikia jums mažiausiai 5 cm ilgio ir daug apimties!

Suformuotas, kad atrodytų ir jaustumėtės kaip su tikra varpa! Tiesiog įkiškite penį į tuščiavidurę prailginimo movą ir apvyniokite tamprų žiedą aplink sėklides, kad gautumėte papildomo saugumo ir stimuliuotų kamuoliukus. Jūsų partneriui patiks eksperimentuoti su išsipūtusiomis venomis, jau nekalbant apie jos dydį!

Medžiaga yra neakyta ir be ftalatų. Po naudojimo dezinfekuokite švelniu muilu arba valikliu.
APIE PENIO MOVĄ  
 
Pakuotės matmenys: 25,40 x 5,10 x 25,40 cm 
Pakuotės svoris: 246 g 
Gaminio matmenys: 20,3 x 4,5 x 4,5 cm 
Produkto svoris: 240 g 
Medžiagos: TPE
APIE PENIO MOVĄ
 
  • Pakuotės matmenys: 25,40 x 5,10 x 25,40 cm
  • Pakuotės svoris: 246 g
  • Gaminio matmenys: 20,3 x 4,5 x 4,5 cm
  • Produkto svoris: 240 g
  • Medžiagos: TPE

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt