Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
XR Brands

Vibruojanti penio mova - masturbatorius dviems ,,XR Brands Head To Head Vibrating Sleeve''

Kaina
80.85 €
Akis į akį su savo partneriu kartu su šiuo dvigubu, vibruojančiu masturbatoriumi - penio mova - į kvapą gniaužiančius malonumus.

Du galingi kulkos formos vibratoriai ir stimuliuojanti vidinė tekstūra tvirtai, bet maloniai apglėbs abi jūsų varpas. Neslystantis, ergonomiškas masturbatoriaus korpusas yra patogus suimti, o permatomas silikonas kaitina kraują, nes galite stebėti kiekvieną judesį viduje. Masturbatorius per visą ilgį yra tuščiaviduris, kad galėtumėte pasiekti savo partnerio varpos galvutę
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojanti penio mova - masturbatorius dviems ,,XR Brands Head To Head Vibrating Sleeve''  
Minkštas ir švelnus dvigubas masturbatorius - penio mova yra pagamintas iš TPR (termoplastinės gumos) ir turi du iš ABS plastiko pagamintus kulkos formos vibratorius, kurie sukuria  galingą dvigubą vibraciją per visą masturbatoriaus ilgį . Vidinė struktūra sukurta taip, kad stimuliuotų visą varpą. Neslystanti išorinė tekstūra yra ergonomiška, tvirta ir patogi suimti. Permatoma medžiaga leidžia  gerai matyti visą veiksmą  - įkiškite abi varpas vienu metu ir stebėkite, kaip jos susiliečia. 
Bendras masturbatoriaus ilgis yra 26,5 cm., o išorinis skersmuo - 5,5 cm. Pridedamas ,,Tom of Finland" pakabukas ir kolekcinė kortelė. Maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįeina.  
Šis prekės ženklas primena garsų suomių dailininką, kuris savo piešiniais bandė parodyti, kad  gėjai turi teisę mėgautis gyvenimu taip, kaip jie to nori . Dalis pajamų skiriama ,,Tom of Finland'' fondui. Šis masturbatorius - puiki dovana ,,Tom of Finland'' gerbėjams! 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu  žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų. 
 
Vibruojanti penio mova - masturbatorius dviems ,,XR Brands Head To Head Vibrating Sleeve''

Minkštas ir švelnus dvigubas masturbatorius - penio mova yra pagamintas iš TPR (termoplastinės gumos) ir turi du iš ABS plastiko pagamintus kulkos formos vibratorius, kurie sukuria galingą dvigubą vibraciją per visą masturbatoriaus ilgį. Vidinė struktūra sukurta taip, kad stimuliuotų visą varpą. Neslystanti išorinė tekstūra yra ergonomiška, tvirta ir patogi suimti. Permatoma medžiaga leidžia gerai matyti visą veiksmą - įkiškite abi varpas vienu metu ir stebėkite, kaip jos susiliečia.

Bendras masturbatoriaus ilgis yra 26,5 cm., o išorinis skersmuo - 5,5 cm. Pridedamas ,,Tom of Finland" pakabukas ir kolekcinė kortelė. Maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįeina. 

Šis prekės ženklas primena garsų suomių dailininką, kuris savo piešiniais bandė parodyti, kad gėjai turi teisę mėgautis gyvenimu taip, kaip jie to nori. Dalis pajamų skiriama ,,Tom of Finland'' fondui. Šis masturbatorius - puiki dovana ,,Tom of Finland'' gerbėjams!

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.

 
Apie vibruojančią dvigubą penio movą - masturbatorių:  
 
Masturbatoriaus ilgis 26,5 cm. 
Išorinis skersmuo 5,5 cm. 
Svoris: 595 g. 
Du kulkos formos vibratoriai. 
Permatomas. 
Tuščiaviduris. 
Maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįeina.  
Pagamintas iš TPR (termoplastinės gumos) ir ABS plastiko.
Apie vibruojančią dvigubą penio movą - masturbatorių:
 
  • Masturbatoriaus ilgis 26,5 cm.
  • Išorinis skersmuo 5,5 cm.
  • Svoris: 595 g.
  • Du kulkos formos vibratoriai.
  • Permatomas.
  • Tuščiaviduris.
  • Maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįeina. 
  • Pagamintas iš TPR (termoplastinės gumos) ir ABS plastiko.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt