Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio mova „The Rocco Breeder"

Vertė
Kaina
69.32 € 106.65 €
Pabandykite naujovę penio mova „The Rocco Breeder" iš Perfect Fit Brand. 

„The Rocco Breeder" yra pirmoji „Perfect Fit "prekės ženklo penio mova, suteikianti peniui dydžio ir apimties.  Pasižymi stora briaunota išorine tekstūra, suteikia išskirtinį malonumą. Tinka tiems kas mėgsta naujoves, ir yra pasiruošę nesibaigiantiems malonumams. Su šia mova seksą pakelsite į kitą lygį.

Saugu naudoti su vandens pagrindo lubrikantais.Pagaminta iš „SilaSkin" medžiagos.  Šis gaminys nesuderinamas su latekso gaminiais.
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio mova „The Rocco Breeder"  
Rocco Breeder yra pirmoji Perfect Fit prekės ženklo penio mova,  suteikianti peniui dydžio ir apimties . „The Rocco Breeder"  ypatingas dėl savo išskirtinės formos ir rumbelių , kurių gausu išorėje, kad dar labiau padidintų malonumą.  
Pagaminta iš SilaSkin. 
Saugu naudoti su vandens pagrindo lubrikantais. Šis gaminys nesuderinamas su latekso gaminiais.
Penio mova „The Rocco Breeder"

Rocco Breeder yra pirmoji Perfect Fit prekės ženklo penio mova, suteikianti peniui dydžio ir apimties. „The Rocco Breeder" ypatingas dėl savo išskirtinės formos ir rumbelių, kurių gausu išorėje, kad dar labiau padidintų malonumą. 

Pagaminta iš SilaSkin.
Saugu naudoti su vandens pagrindo lubrikantais. Šis gaminys nesuderinamas su latekso gaminiais.
APIE PENIO MOVĄ  
 
Pakuotės matmenys: 26,40 x 15 x 3,50 cm 
Pakuotės svoris: 170 g 
Medžiagos: SilaSkin (TPR / silikonas)
APIE PENIO MOVĄ
 
  • Pakuotės matmenys: 26,40 x 15 x 3,50 cm
  • Pakuotės svoris: 170 g
  • Medžiagos: SilaSkin (TPR / silikonas)

Apie prekinį ženklą

2011 m. įkurta kompanija  Perfect Fit Brand yra suaugusiems skirtų gaminių projektavimo ir gamybos įmonė, siūlanti unikalius ir pažangius gaminius, kurie yra išskirtiniai ir netradiciniai. Įmonė rimtai žiūri į dizainą ir kuria novatoriškus sprendimus. Prekės ženklas „Perfect Fit“ iš naujo apibrėžia seksualumo prasmę. Išlaiko bendrą rinkai tiekiamų produktų kokybę, patogumą naudoti ir išbaigtumą. „Perfect Fit“ iki šiol buvo nominuota 19 pramonės apdovanojimų ir didžiuojasi tuo, kad vartotojui teikia puikų klientų aptarnavimą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt