Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio mova „Really Ample Wide Penis Enhancer"

Kaina
49.95 €
Norite greito, aistringo ir labai malonaus efekto? Pristatome Jums penio mova „Really Ample Wide Penis Enhancer". Tai kaitinantis kraują žaisliukas, kuris paįvairins lovos žaidimus. 

Ši lengvai naudojama penio mova suteiks jums apimtį ir ilgį. Dygliuotas vidus suima jūsų penį, o iš išorės jis yra ygus ir glotnus, su tikroviška galvute. Be ftalatų, atsparus vandeniui ir universalus, su saugiu dirželiu, todėl jis tikrai išliks vietoje, kad ir kaip intensyviai žaistumėte.

Pagamintas iš saugių medžiagų, kad galėtumėte maksimaliai mėgautis malonumais ir nevaržyti savęs. 
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio mova „Really Ample Wide Penis Enhancer"  
 
Šis lengvai naudojamas didžiulis varpos stipriklis  suteiks jums greitą apimtį ir ilgį . 
Dygliuotas vidus suima jūsų penį, o didelio dydžio mova yra lygi ir glotni,  su tikroviška varpos galvute .  Paskutiniai 2 coliai yra kietos gumos, kad būtų galima pasiekti maksimalių rezultatų , su uždaru galu, kad būtų lengviau išvalyti. 
Be ftalatų, jis yra atsparus vandeniui ir universalus, su saugiu dirželiu, todėl jis tikrai išliks vietoje, kad ir kaip intensyviai žaistumėte.
Penio mova „Really Ample Wide Penis Enhancer"
 
Šis lengvai naudojamas didžiulis varpos stipriklis suteiks jums greitą apimtį ir ilgį.

Dygliuotas vidus suima jūsų penį, o didelio dydžio mova yra lygi ir glotni, su tikroviška varpos galvute. Paskutiniai 2 coliai yra kietos gumos, kad būtų galima pasiekti maksimalių rezultatų, su uždaru galu, kad būtų lengviau išvalyti.

Be ftalatų, jis yra atsparus vandeniui ir universalus, su saugiu dirželiu, todėl jis tikrai išliks vietoje, kad ir kaip intensyviai žaistumėte.
APIE PENIO MOVĄ  
 
Pakuotės matmenys: 29,50 x 11 x 7,50 cm 
Pakuotės svoris: 392 g 
Gaminio matmenys: 20,3 x 6,4 x 6,4 cm 
Produkto svoris: 392 g 
Medžiagos: TPR
APIE PENIO MOVĄ
 
  • Pakuotės matmenys: 29,50 x 11 x 7,50 cm
  • Pakuotės svoris: 392 g
  • Gaminio matmenys: 20,3 x 6,4 x 6,4 cm
  • Produkto svoris: 392 g
  • Medžiagos: TPR

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt