Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Ouch!

Šokio stulpas ,,Ouch! Dance Pole Black''

Kaina
266.25 €
Padovanokite savo mylimajam jaudinantį striptizo šou ir paverskite miegamąjį ar svetainę savo privačia šokių scena. ,,Ouch! Dance Pole'' leis jums akimirksniu atskleisti savo vidinę striiptizo šokėją. Tiesiog sumontuokite stulpą bet kurioje namų vietoje ir akimirksniu paverskite bet kurį kambarį savo svajonių šokių studija. ,,Ouch" striptizo stulpas yra lengvai ir saugiai reguliuojamas, ir nuo grindų iki lubų gali tęstis nuo 215 cm iki 297 cm. Norėdami sureguliuoti stulpo ilgį, tiesiog pasukite viršų ir jį patraukite - viskas išties labai paprasta! Dabar jūs esate žvaigždė, o jūsų kambarys - scena, kurioje galite įgyvendinti savo erotiškiausias šokių ant stulpo fantazijas!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Šokio stulpas ,,Ouch! Dance Pole Black'' 
 
Mes visi esame matę aistringas striptizo šokio scenas įvairiuose Holivudo filmuose. Bet ar kada nors susimąstėte, jog tai - ranka pasiekiama fantaziją, kurią taip nesunku įgyvendinti? Viskas ko reikia, tai šis,  lengvai sumontuojamas ir demontuojamas , juodas sekso stulpas, kuris ras vietą bet kuriuose namuose. Stulpas  pagamintas iš plieno, geležies ir plastiko . Tai saugus ir lengvai reguliuojamas stulpas, kurį galėsite ištraukti nuo 215 cm iki 279 cm ilgio. 
Šis stulpas, tai puikus pasirinkimas  tiek vyrams, tiek moterims, tiek įgudusiems, tiek pradedantiems  vartotojams. Šokis ant stulpo, tai ne tik kraują kaitinanti ir pašėlusi proga, tai tuo pačiu - puikus būdas stiprinti raumenis ir sutvirtinti kūną. Šis stulpas atlaiko svorį iki 100 kg. 
Privalumai: 
Šokio stulpo naudojimas gali padėti stiprinti raumenis ir pagerinti kondiciją. 
Šokio stulpas leidžia paįvairinti sekso pozas, kurios gali pagerinti sekso kokybę ir pakeisti požiūrį į seksą. 
Šokio stulpas gali padidinti libido ir seksualinį potraukį, nes jis reikalauja daug energijos ir fizinio krūvio. 
Šokio stulpas gali būti naudojami kaip įrankis seksualiniams žaidimams ir fantazijoms, pavyzdžiui, šokant erotinius šokius ar erotiškai gundant savo partnerį. 
Šokio stulpas yra ilgaamžis ir labai patvarus. 
Dabar jūs esate žvaigždė, o jūsų kambarys - scena, kurioje galite įgyvendinti savo erotiškiausias šokių ant stulpo fantazijas!

Šokio stulpas ,,Ouch! Dance Pole Black''

 
Mes visi esame matę aistringas striptizo šokio scenas įvairiuose Holivudo filmuose. Bet ar kada nors susimąstėte, jog tai - ranka pasiekiama fantaziją, kurią taip nesunku įgyvendinti? Viskas ko reikia, tai šis, lengvai sumontuojamas ir demontuojamas, juodas sekso stulpas, kuris ras vietą bet kuriuose namuose. Stulpas pagamintas iš plieno, geležies ir plastiko. Tai saugus ir lengvai reguliuojamas stulpas, kurį galėsite ištraukti nuo 215 cm iki 279 cm ilgio.

Šis stulpas, tai puikus pasirinkimas tiek vyrams, tiek moterims, tiek įgudusiems, tiek pradedantiems vartotojams. Šokis ant stulpo, tai ne tik kraują kaitinanti ir pašėlusi proga, tai tuo pačiu - puikus būdas stiprinti raumenis ir sutvirtinti kūną. Šis stulpas atlaiko svorį iki 100 kg.

Privalumai:
  1. Šokio stulpo naudojimas gali padėti stiprinti raumenis ir pagerinti kondiciją.
  2. Šokio stulpas leidžia paįvairinti sekso pozas, kurios gali pagerinti sekso kokybę ir pakeisti požiūrį į seksą.
  3. Šokio stulpas gali padidinti libido ir seksualinį potraukį, nes jis reikalauja daug energijos ir fizinio krūvio.
  4. Šokio stulpas gali būti naudojami kaip įrankis seksualiniams žaidimams ir fantazijoms, pavyzdžiui, šokant erotinius šokius ar erotiškai gundant savo partnerį.
  5. Šokio stulpas yra ilgaamžis ir labai patvarus.
Dabar jūs esate žvaigždė, o jūsų kambarys - scena, kurioje galite įgyvendinti savo erotiškiausias šokių ant stulpo fantazijas!
Apie stulpą: 
 
Medžiaga: ABS plastikas, Geležis, Plienas 
Pakuotės matmenys: 115,50 x 16 x 16 cm. 
Pakuotės svoris: 6100 g. 
Produkto svoris: 4200 g. 
Produkto skersmuo: 5,1 cm. 
Matmenys: 279 x 13 x 13 cm.

Apie stulpą:

 
  • Medžiaga: ABS plastikas, Geležis, Plienas
  • Pakuotės matmenys: 115,50 x 16 x 16 cm.
  • Pakuotės svoris: 6100 g.
  • Produkto svoris: 4200 g.
  • Produkto skersmuo: 5,1 cm.
  • Matmenys: 279 x 13 x 13 cm.

Apie prekinį ženklą

Prekės ženklas Ouch! savo prekių asortimentą skiria šiurkštiems ir karštiems fetišo žaidimams, kurie patinka drąsioms, aistringoms poroms.
Su Ouch! patirsite naujus ir dar nepatirtus pojūčius...

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt