Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina „Deluxe Bangin“

Kaina
726.55 €
Įneškite naujo judesio ir energijos į savo intymius momentus su „Deluxe Bangin“ suoliuku su sekso aparatu! Tai yra puikus įrankis tiek solo malonumui, tiek įdomiems poros žaidimams.
 
„Deluxe Bangin“ suoliukas yra išskirtinis dėl savo unikalaus dizaino ir funkcionalumo. Patogus suoliukas pasižymi dviem plačiais elastiniais diržais, kurie kartu sudaro atraminę sėdynę. Šie diržai suteikia pakankamai lankstumo, kad galėtumėte judėti laisvai ir šokinėti, naudodamiesi savo mėgstamais žaislais arba su savo partneriu.
 
Bet kas daro šį suoliuką tikrai išskirtiniu, tai sekso aparatas, kurį galima lengvai pritvirtinti prie suoliuko strypų. Be to, jūs galite lengvai reguliuoti dildo kampą, kad galėtumėte patirti įvairias padėtis, įskaitant sėdėjimą aukščiau, kampu į priekį, atsilošusį atgal arba veidu į priekį, ir ne tik.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSO MAŠINA „DELUXE BANGIN“  
Valdymas yra paprastas ir patogus, nes sekso aparatas yra valdomas laidiniu nuotolinio valdymo pultu, kuris turi kintamo greičio reguliatorių.  Papildoma patogumo savybė yra tai, kad sekso aparatas yra maitinamas tiesiogiai iš elektros tinklo, todėl jums niekada nereikės nerimauti dėl baterijų trūkumo. 
  
Konstrukcija yra labai patvari – jos plieninis rėmas yra nepaprastai tvirtas ir gali atlaikyti iki 220 kg svorio. 
„Deluxe Bangin'“ suoliukas gali pasiekti net iki 195 stūmimų per minutę, leisdami jums patirti neapsakomą malonumą ir galios srautus.  Nepraleiskite galimybės įtraukti šią neįtikėtiną priemonę į savo erotinį repertuarą.
SEKSO MAŠINA „DELUXE BANGIN“

Valdymas yra paprastas ir patogus, nes sekso aparatas yra valdomas laidiniu nuotolinio valdymo pultu, kuris turi kintamo greičio reguliatorių. Papildoma patogumo savybė yra tai, kad sekso aparatas yra maitinamas tiesiogiai iš elektros tinklo, todėl jums niekada nereikės nerimauti dėl baterijų trūkumo.
 
Konstrukcija yra labai patvari – jos plieninis rėmas yra nepaprastai tvirtas ir gali atlaikyti iki 220 kg svorio.

„Deluxe Bangin'“ suoliukas gali pasiekti net iki 195 stūmimų per minutę, leisdami jums patirti neapsakomą malonumą ir galios srautus. Nepraleiskite galimybės įtraukti šią neįtikėtiną priemonę į savo erotinį repertuarą.
APIE SEKSO MAŠINĄ: 
Pakuotės matmenys: 45 x 60 x 26,50 cm 
Pakuotės svoris: 12247 gr 
Gaminio matmenys: 47 x 55 x 50,1 cm 
Gaminio svoris: 8910 gr 
Įstatomas ilgis: 14 cm 
Variklių kiekis: 1 
Apsisukimų per minutę skaičius: 195 aps/min. 
Greičio režimai: 1 
Keli greičiai: Taip 
Medžiagos: Plienas, PU oda, nailonas, ABS plastikas
APIE SEKSO MAŠINĄ:
  • Pakuotės matmenys: 45 x 60 x 26,50 cm
  • Pakuotės svoris: 12247 gr
  • Gaminio matmenys: 47 x 55 x 50,1 cm
  • Gaminio svoris: 8910 gr
  • Įstatomas ilgis: 14 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Apsisukimų per minutę skaičius: 195 aps/min.
  • Greičio režimai: 1
  • Keli greičiai: Taip
  • Medžiagos: Plienas, PU oda, nailonas, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt