Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Rankinė sekso mašina „Thrust-Bo“

Kaina
427.55 €
Įsivaizduokite revoliucinę patirtį, kuri leidžia jums pasinerti į nepažintą malonumo erdvę. Su šiuo "viskas įskaičiuota" sekso rinkiniu, jūsų troškimai taps realybe, nes jis suteikia viską, ko reikia, kad galėtumėte mėgautis adrenalinu kupinais ir aistringais momentais.
 
Greitas dildo, kuris gali pasiekti 2000 apsisukimų per minutę. Šis greitis reiškia, kad jūs galite patirti nuo švelnaus ir jausmingo iki intensyvaus malonumo.
 
Greitį lengva reguliuoti mygtuko paspaudimu. Neišmatuojama įvairovė yra prieinama jums su minimaliomis pastangomis.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

RANKINĖ SEKSO MAŠINA „THRUST-BO“  
Kas padaro šį rinkinį išskirtiniu? Tai pridedamas dildo, kuris buvo atidžiai sukurtas su storu ir tekstūruotu dizainu.  Šis dildo yra sukurtas siekiant suteikti nepakartojamą pojūčių gylį ir pasitenkinimą, kuris yra dar stipresnis dėl savo intensyvaus ir sodraus švelnumo. 
  
Pritvirtinimas yra lengvas ir paprastas – tiesiog prisukite dildo prie metalinio adapterio strypo ir esate pasiruošę keliauti į naujas malonumo patirtis.  Pagrindiniam dildo, kuris parduodamas su sekso mašina papildomų priedų nereikia.  
Norėdami keisti dildo kitais turite naudoti    sekso mašinos priedą „Fucking Adapter“.   Dildo yra lengva pritvirtinti ir nuimti, todėl galite greitai pradėti arba keisti savo žaidimą pagal poreikius. 
Siūlome Jums išbandyti keleta skirtingų ir pačių populiariausių priedų:
  Realistiškas falo imitatorius - 20 cm.   
   Juodas falo imitatorius - 20 cm.   
   Spiralės formos falo imitatorius - 20 cm.   
   Falo imitatorius - 18 cm.   
   Juodas falo imitatorius -18 cm.   
   Ypatingai didelis falo imitatorius - 30 cm.   
   Laikiklio priedas užtikrinantis stabilumą.   
Sekso rinkinys yra ne tik inovatyvus, bet ir pritaikytas jūsų individualiems poreikiams.  Naudokite jį savo malonumo kelionėms praplėsti ir pasinerti į nepažintas pojūčių gilumas.  
 
RANKINĖ SEKSO MAŠINA „THRUST-BO“

Kas padaro šį rinkinį išskirtiniu? Tai pridedamas dildo, kuris buvo atidžiai sukurtas su storu ir tekstūruotu dizainu. Šis dildo yra sukurtas siekiant suteikti nepakartojamą pojūčių gylį ir pasitenkinimą, kuris yra dar stipresnis dėl savo intensyvaus ir sodraus švelnumo.
 
Pritvirtinimas yra lengvas ir paprastas – tiesiog prisukite dildo prie metalinio adapterio strypo ir esate pasiruošę keliauti į naujas malonumo patirtis. Pagrindiniam dildo, kuris parduodamas su sekso mašina papildomų priedų nereikia. 

Norėdami keisti dildo kitais turite naudoti  sekso mašinos priedą „Fucking Adapter“. Dildo yra lengva pritvirtinti ir nuimti, todėl galite greitai pradėti arba keisti savo žaidimą pagal poreikius.
Siūlome Jums išbandyti keleta skirtingų ir pačių populiariausių priedų:
Sekso rinkinys yra ne tik inovatyvus, bet ir pritaikytas jūsų individualiems poreikiams. Naudokite jį savo malonumo kelionėms praplėsti ir pasinerti į nepažintas pojūčių gilumas.
 
APIE SEKSO MAŠINĄ: 
Pakuotės svoris: 1576 gr 
Produkto svoris: 1576 gr 
Įkišamas ilgis: 17,5 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Dildo pagamintas iš TPE. Pjūklas pagamintas iš ABS plastiko ir metalo.
APIE SEKSO MAŠINĄ:
  • Pakuotės svoris: 1576 gr
  • Produkto svoris: 1576 gr
  • Įkišamas ilgis: 17,5 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Dildo pagamintas iš TPE. Pjūklas pagamintas iš ABS plastiko ir metalo.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt