Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina ,,Saddle Deluxe Sex Machine''

Kaina
1100.55 €
,,Saddle Deluxe'', tai galinga vibruojanti sekso mašina, kuri suteiks jums galimybę pajodinėti taip, kaip niekada anksčiau! Rinkinyje yra vienas aksominio švelnumo dildo. Ši sekso mašina imituoja jojimo balną ir turi begalę malonių funkcijų

Nuotolinio valdymo pultelis, 5 vibracijos funkcijos ir 5 pulsavimo režimai - ši sekso mašina yra tai, ko reikia tikram kaubojui! Valdymo pultelis pritvirtintas prie balno ir imituoja rankeną, į kurią galite įsikibti ir laikytis malonumų kupinos nakties metu.
Spalva: Ruda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina ,,Saddle Deluxe Sex Machine''  
Patinka jodinėti ant kieto ir sultingo koto? Ši sekso mašina jums gali pasiūlyti būtent tokį! Glotnus ir stangrus  dildo su apvalia ir sultinga galvute , kuri puikiai tinka, kai norisi stimuliacijos viduje. Tekstūrinis  dildo pagrindas papildomai stimuliuoja lytinių organų išorę .  
Paimkite aksominio švelnumo dildo, pritvirtinkite jį ant balno, apžerkite ir atsisėskite ant jo. Lėtai ir švelniai pajusite, kaip nuostabi medžiaga jausmingai stimuliuoja jūsų erogenines zonas ir palengva  atneša nuostabias kulminacijos bangas .  
Nuotolinio valdymo pultą  galite pritvirtinti prie balno ir tvirtai į jį įsikibti, kai žaisite su  5 skirtingais ir neįtikėtinai maloniais vibracijos bei 5 pulsacijos režimais . Valdymo pultas pritvirtintas prie laido, tad panorėjus galėsite jį nusegti ir net kvapą gniaužiančios ekstazės metu nenustoti keisti funkcijas iki tol, kol jūsų kūnas pasiduos protu nesuvokiam malonumui.  
Valdymo pultą galite perduoti ir savo partneriui,  kuris nepriklausomai nuo jūsų poreikių galės erzinti arba suteikti vieną drebinantį orgazmą po kito. Paatogiai įsitaisykite balne ir pasinerkite į palaimą, kurią jums atneš ši galinga sekso mašina. Kiek orgazmų atlaikys jūsų kūnas? 
Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite balną ir dildo šiltu vandeniu su muilu arba  specialiu žaislų valikliu  (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su  vandens , tiek su  silikono pagrindo lubrikantais .
Sekso mašina ,,Saddle Deluxe Sex Machine''

Patinka jodinėti ant kieto ir sultingo koto? Ši sekso mašina jums gali pasiūlyti būtent tokį! Glotnus ir stangrus dildo su apvalia ir sultinga galvute, kuri puikiai tinka, kai norisi stimuliacijos viduje. Tekstūrinis dildo pagrindas papildomai stimuliuoja lytinių organų išorę

Paimkite aksominio švelnumo dildo, pritvirtinkite jį ant balno, apžerkite ir atsisėskite ant jo. Lėtai ir švelniai pajusite, kaip nuostabi medžiaga jausmingai stimuliuoja jūsų erogenines zonas ir palengva atneša nuostabias kulminacijos bangas

Nuotolinio valdymo pultą galite pritvirtinti prie balno ir tvirtai į jį įsikibti, kai žaisite su 5 skirtingais ir neįtikėtinai maloniais vibracijos bei 5 pulsacijos režimais. Valdymo pultas pritvirtintas prie laido, tad panorėjus galėsite jį nusegti ir net kvapą gniaužiančios ekstazės metu nenustoti keisti funkcijas iki tol, kol jūsų kūnas pasiduos protu nesuvokiam malonumui. 

Valdymo pultą galite perduoti ir savo partneriui, kuris nepriklausomai nuo jūsų poreikių galės erzinti arba suteikti vieną drebinantį orgazmą po kito. Paatogiai įsitaisykite balne ir pasinerkite į palaimą, kurią jums atneš ši galinga sekso mašina. Kiek orgazmų atlaikys jūsų kūnas?

Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite balną ir dildo šiltu vandeniu su muilu arba specialiu žaislų valikliu (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais.
Apie sekso mašiną:  
 
Dildo įkišamas ilgis: 15,24 cm 
Dildo plotis: 4,45 cm 
Dildo pagrindo matmenys: 24,13 x 9,53 cm 
Balno matmenys: 34,29 x 19,05 x 31,12 cm 
Medžiaga: TPE guma, Dirbtinė oda, ABS plastikas 
Svoris: 12474 g
Apie sekso mašiną:
 
  • Dildo įkišamas ilgis: 15,24 cm
  • Dildo plotis: 4,45 cm
  • Dildo pagrindo matmenys: 24,13 x 9,53 cm
  • Balno matmenys: 34,29 x 19,05 x 31,12 cm
  • Medžiaga: TPE guma, Dirbtinė oda, ABS plastikas
  • Svoris: 12474 g

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt