Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina ,,Love Glider Manual Rocker Sex Machine''

Kaina
761.25 €
Ar esate pasiruošę savo gyvenimo kelionei su šia seksualia, bet rafinuota sekso mašina? Atsisėskite ant paminkštintų šlaunų atramų, virš dildo ir savo kūno judesiais valdykite įsiskverbimo greitį ir gylį. Patirkite orgazmus, kuriuos galite pasiekti tik tada, kai esate visiškai atsakingas už įsiskverbimo tempą ir jėgą. 

Tai universali sekso mašina, nes ji turi du priedus skirtus tiek analiniams, tiek vaginaliams žaidimams. Pasiruoškite labiausiai jaudinančiai ir stimuliuojančiai patirčiai savo gyvenime.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina ,,Love Glider Manual Rocker Sex Machine''  
,,Love Glider'' - tai patogiausias ir labiausiai jaudinantis pajodinėjimas, kokį tik kada nors teko patirti! Tiesiog atsisėskite ant paminkštintų šlaunų atramų, įsitaisykite virš dildo ir savo kūno judesiais kontroliuokite įsiskverbimo greitį ir gylį. Patirkite epinius orgazmus, kuriuos galima pasiekti tik tada, kai  visiškai kontroliuojate įsiskverbimo tempą ir stiprumą . 
Galite užmiršti sudėtingas instrukcijas ir schemas - ,,Love Glider'' jums nereiks rūpintis visiškai niekuo, nes gausite ją pilnai surinktą sekso mašiną. Ši sekso mašina  neturi jokių laidų, kurie trukdytų, ar elektros lizdų, kurių reikia ieškoti  ir, kurie jus apriboja dėl sekso mašinos laikymo vietos. ,,Love Glider'' - galite naudoti bet kur! Viskas, ką jums tereiks padaryti, tai pastatyti šią mašiną ir prie jos pritvirtinti vieną iš dviejų norimų priedų - analinio arba vaginalinio dildo. 
„Love Glider“ yra  suderinamas su dauguma „vac-u-lock“ dildo , todėl galėsite įsigyti papildomų priedų ir mėgautis dar unikalesne patirtimi. Originaliai šios sekso mašinos  komplektacijoje yra briaunuotas penio formos dildo ir siaurėjantis analinis zondas .  
Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo ir krėslą šiltu vandeniu su muilu arba  specialiu žaislų valikliu  (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su  vandens , tiek su  silikono pagrindo lubrikantais .
Sekso mašina ,,Love Glider Manual Rocker Sex Machine''

,,Love Glider'' - tai patogiausias ir labiausiai jaudinantis pajodinėjimas, kokį tik kada nors teko patirti! Tiesiog atsisėskite ant paminkštintų šlaunų atramų, įsitaisykite virš dildo ir savo kūno judesiais kontroliuokite įsiskverbimo greitį ir gylį. Patirkite epinius orgazmus, kuriuos galima pasiekti tik tada, kai visiškai kontroliuojate įsiskverbimo tempą ir stiprumą.

Galite užmiršti sudėtingas instrukcijas ir schemas - ,,Love Glider'' jums nereiks rūpintis visiškai niekuo, nes gausite ją pilnai surinktą sekso mašiną. Ši sekso mašina neturi jokių laidų, kurie trukdytų, ar elektros lizdų, kurių reikia ieškoti ir, kurie jus apriboja dėl sekso mašinos laikymo vietos. ,,Love Glider'' - galite naudoti bet kur! Viskas, ką jums tereiks padaryti, tai pastatyti šią mašiną ir prie jos pritvirtinti vieną iš dviejų norimų priedų - analinio arba vaginalinio dildo.

„Love Glider“ yra suderinamas su dauguma „vac-u-lock“ dildo, todėl galėsite įsigyti papildomų priedų ir mėgautis dar unikalesne patirtimi. Originaliai šios sekso mašinos komplektacijoje yra briaunuotas penio formos dildo ir siaurėjantis analinis zondas

Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo ir krėslą šiltu vandeniu su muilu arba specialiu žaislų valikliu (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais.
Apie sekso mašiną:  
 
Dildo matmenys: 13,34 x 4,01 cm 
Analinio dildo matmenys: 15,88 x 3,86 cm 
Sekso mašinos matmenys: 57,15 x 33,66 x 49,53 cm 
Svoris: 13,70 kg 
Medžiaga: Mediena ir ABS plastikas
Apie sekso mašiną:
 
  • Dildo matmenys: 13,34 x 4,01 cm
  • Analinio dildo matmenys: 15,88 x 3,86 cm
  • Sekso mašinos matmenys: 57,15 x 33,66 x 49,53 cm
  • Svoris: 13,70 kg
  • Medžiaga: Mediena ir ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt