Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots - Royal Gems

Klasikinis vibratorius su G taško stimuliacija "Jewel" – Violetinis

Vertė
Kaina
35.98 € 55.35 €
Elegantiškos formos, prabangiai atrodantis vibratorius „Jewel“ niekada jūsų nenuvils.

Dėl išskirtinės metalo apdailos šis vibratorius yra lyg puošmena. Jis ne tik suteikia nepakartojamus orgazmus, bet ir puikiai atrodo. Lenktas galiukas puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams. Pagamintas iš saugių medžiagų, kad mėgautis būtų dar maloniau.

Magnetinis, visiškai įkraunamas, patentuotas naujos kartos F-1 varikliuko dizainas tolygiai skleidžia vibracijas visame žaisliuko paviršiuje. Mini vibratorius pasižymi net 10 intensyviomis ir galingomis vibracijomis, kurios sukels begalinį malonumą.

Atsparus vandeniui ir purslams, taigi galėsite juo mėgautis vonioje, baseine ar pirtyje.

 
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius su G taško stimuliacija "Jewel" – Violetinis 
Kiekviena moteris jausis tarsi​ karalienė turėdama šį mini vibratorių savo kolekcijoje. 
Išlenktas modelio galiukas  idealiai tinka malonumui tiek viduje, tiek išorėje. O švelnus paviršius nesukelia jokių nepatogumų. Šis žaisliukas turi  net 10 skirtingų vibravimo režimų.  
Magnetinis,  visiškai įkraunamas  dizainas turi patentuotą naujos kartos F-1 varikluką ir sukuria nuostabias vibracijas, kurios tolygiai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje. 
Prabangus mini vibratorius yra  atsparus vandeniui,  todėl idealiai tinka mėgautis malonumo momentais būnant vonioje ar duše. Lengvai pakraunamas ir veikia be galo tyliai. 
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klasikinis vibratorius su G taško stimuliacija "Jewel" – Violetinis

Kiekviena moteris jausis tarsi​ karalienė turėdama šį mini vibratorių savo kolekcijoje.

Išlenktas modelio galiukas idealiai tinka malonumui tiek viduje, tiek išorėje. O švelnus paviršius nesukelia jokių nepatogumų. Šis žaisliukas turi net 10 skirtingų vibravimo režimų.

Magnetinis, visiškai įkraunamas dizainas turi patentuotą naujos kartos F-1 varikluką ir sukuria nuostabias vibracijas, kurios tolygiai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje.

Prabangus mini vibratorius yra atsparus vandeniui, todėl idealiai tinka mėgautis malonumo momentais būnant vonioje ar duše. Lengvai pakraunamas ir veikia be galo tyliai.
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 12 x 2,5 cm 
Gaminio skersmuo: 1,8 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: ABS 
Variklių kiekis: 1 
Kelių greičių: Taip 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 12 x 2,5 cm
  • Gaminio skersmuo: 1,8 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: ABS
  • Variklių kiekis: 1
  • Kelių greičių: Taip
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt