Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Realistiškas falo imitatorius Alive "Fred"

Kaina
21.15 €
Realistiškas falo imitatorius su iškilusiomis venomis- neįtikėtinai tikroviškas, idealaus dydžio, ieškantiems stiprių pojūčių.

Šis falo imitatorius pasižymi šilkiniu prisilietimu ir  maloniu naudojimu.

Didingas 19 cm ir 4,7 cm skersmuo privers jus patirti naujus verdančius pojūčius, o iškilusios venos subtiiai masažuos jūsų G tašką.

Po naudojimo žaislą nuplaukite švelniu muilu ir vandeniu arba išbandykite žaislų valiklį, kad išvalytumėte dar greičiau. Leiskite išdžiūti ir laikykite švarioje, atskiroje vietoje.
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS ALIVE "FRED"  
Realistiškas falo imitatorius  su iškilusiomis venomis-  neįtikėtinai tikroviškas,  idealaus dydžio , ieškantiems stiprių pojūčių. 
Šis falo imitatorius pasižymi  šilkiniu prisilietimu ir  maloniu naudojimu.  
Didingas 19 cm ir 4,7 cm skersmuo privers jus patirti naujus verdančius pojūčius, o  iškilusios venos subtiiai masažuos jūsų G tašką.  
Dildo  turi tvirtą siurbtuko pagrindą , tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje. 
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS ALIVE "FRED"

Realistiškas falo imitatorius su iškilusiomis venomis- neįtikėtinai tikroviškas, idealaus dydžio, ieškantiems stiprių pojūčių.

Šis falo imitatorius pasižymi šilkiniu prisilietimu ir  maloniu naudojimu.

Didingas 19 cm ir 4,7 cm skersmuo privers jus patirti naujus verdančius pojūčius, o iškilusios venos subtiiai masažuos jūsų G tašką.

Dildo turi tvirtą siurbtuko pagrindą, tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje.

Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
APIE FALO IMITATORIŲ  
 
Spalva: kūno 
Medžiaga: PVC 
Matmenys: Ilgis 19 cm / Skersmuo 4,7 cm 
Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8 
Stimuliavimo zona: makštis, analinė anga 
Prekės kodas: 21017
APIE FALO IMITATORIŲ
 
  • Spalva: kūno
  • Medžiaga: PVC
  • Matmenys: Ilgis 19 cm / Skersmuo 4,7 cm
  • Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8
  • Stimuliavimo zona: makštis, analinė anga
  • Prekės kodas: 21017

Apie prekinį ženklą

Alive - išlaisvink save ir savo seksualumą! Aukštos kokybės ir šiuolaikiško dizaino žaislai suaugusiems, kurie yra skirti išlaisvinti savo vidinę aistrą bei atsiduoti malonumui. Alive prekinis ženklas siūlo platų erotinių prekių asortimentą - masturbatoriai, analiniai kaiščiai, itin platus dildo, falų bei vibratorių pasirinkimas. Žaismingas pakuočių dizainas yra pritaikytas dovanojimui, o aukštos kokybės medžiagos garantuoja tik geriausias žaidimų patirtis. Kompanija yra įsikūrusi Ispanijoje, Barselonoje. Šie sekso žaislai atkeliavę tiesiai iš saulėtų kraštų nustebins jus savo aksominiu švelnumu, ryškiomis spalvomis bei kokybe. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt