Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina „Gunner System“

Kaina
855.15 €
Susipažinkite su sekso mašina – inovatyviu įrankiu, kuris yra suprojektuotas patenkinti įvairiausius poreikius ir skirtingus meilės žaidimų lygius. Tai yra tikras stebuklas nuo pradedančiųjų iki pažengusių erotinių nuotykių žaidėjų.
 
Dvi vibruojančios ir besisukančios galvutės: Šios galvutės yra ne tik vibruojančios, bet ir sukasi, suteikdamos Jums neapsakomą malonumą. Galite naudoti jas pritvirtintas prie mašinos pagrindo, arba su rankiniu sukimo pistoletu, taip pat jas galima naudoti atskirai su pridedama rankena. Tai suteikia be galo daug įvairovės ir eksperimentavimo galimybių.
 
Sekso mašinos pagrindas yra reguliuojamas, todėl galite lengvai pritaikyti jo padėtį, kad mėgautumėtės meile bet kurioje norimoje pozicijoje. Tai yra itin patogu ir suteikia Jums visišką laisvę bei kontrolę.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSO MAŠINA „GUNNER SYSTEM“  
Jūs galite užpildyti pagrindą vandeniu, smėliu ar kita sunkia medžiaga, ir jis stabiliai stovės ant Jūsų lovos, grindų, ar bet kurios kitos mėgstamos žaidimų vietos.  Tai užtikrina saugų ir neribotą naudojimąsi. 
  
Sekso mašina yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir sukurta atsižvelgiant į vartotojų saugumą bei patogumą. 
  
Su šia mašina galėsite atrasti naujas erogeninių zonų galimybes, išbandyti skirtingas pozicijas ir intensyvumus.  Leiskite  sekso mašinai pakelti Jūsų intymius nuotykius į naujas aukštumas ir pasinerti į neribotą malonumų karuselę! 
 
SEKSO MAŠINA „GUNNER SYSTEM“

Jūs galite užpildyti pagrindą vandeniu, smėliu ar kita sunkia medžiaga, ir jis stabiliai stovės ant Jūsų lovos, grindų, ar bet kurios kitos mėgstamos žaidimų vietos. Tai užtikrina saugų ir neribotą naudojimąsi.
 
Sekso mašina yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir sukurta atsižvelgiant į vartotojų saugumą bei patogumą.
 
Su šia mašina galėsite atrasti naujas erogeninių zonų galimybes, išbandyti skirtingas pozicijas ir intensyvumus. Leiskite  sekso mašinai pakelti Jūsų intymius nuotykius į naujas aukštumas ir pasinerti į neribotą malonumų karuselę!
 
APIE SEKSO MAŠINĄ: 
Svorio pakuotė: 9072 gr 
Gaminio matmenys: 53,3 x 50,8 cm 
Gaminio svoris: 8165 gr 
Gaminio skersmuo: 50,8 cm 
Įstatomas ilgis: 21 cm 
Greičio režimai: 6 
Keli greičiai: Taip 
Įkraunamas: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS
APIE SEKSO MAŠINĄ:
  • Svorio pakuotė: 9072 gr
  • Gaminio matmenys: 53,3 x 50,8 cm
  • Gaminio svoris: 8165 gr
  • Gaminio skersmuo: 50,8 cm
  • Įstatomas ilgis: 21 cm
  • Greičio režimai: 6
  • Keli greičiai: Taip
  • Įkraunamas: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt