Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Išmanusis G taško vibratorius su pulteliu "Ruby Glow Blush" - tamsiai raudonas

Kaina
94.75 €
"Ruby Glow Blush" viename vibratoriuje susijungia galinga vibracija ir G-taško stimuliacija.

Vibratorius turi 2 tylius, atskirai valdomus varikliukus - vienas viršutinėje, kitas viduryje, kurie užtikrina net 10 skirtingų vibracijos režimų.

Juos galima lengvai valdyti mygtukais ant žaisliuko arba naudojant praktišką nuotolinio valdymo pultelį, kuris gali būti net 15 metrų atstumu nuo jūsų.

Pagamintas iš saugaus ir švelnaus silikono, yra atsparus vandeniui, greitai pakraunamas USB laidu, taigi malonumu galėsite mėgautis nesustodama.

 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

IŠMANUSIS G TAŠKO VIBRATORIUS SU PULTELIU "RUBY GLOW BLUSH" - TAMSIAI RAUDONAS 
 
"Ruby Glow Blush" vibratorius turi unikalią savybę stimuliuoti klitorį ar kitas erogenines zonas paliekant savo rankas laisvai suteikti kitus malonumus. 
Šilkinį, idealiai išlenktą galiuką be valdymo mygtukų taip pat galima patogiai įkišti norint stimuliuoti makštį o ypač  G-tašką,  arba patirti analinį malonumą. Trumpai tariant: universalus prietaisas, kuris nepalieka abejingų. 
Išskirtinai  10 vibracijos režimų  leidžia reguliuoti tempą pagal jūsų pageidavimus ir norus. Vibratorius valdomas pridedamu  nuotoliniu pulteliu.  
Šis klasikinis vibratorius yra labai lengvai prižiūrimas - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu. 
Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius  atsparus vandeniui  ir lengvai pakraunamas USB laidu. 
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 

IŠMANUSIS G TAŠKO VIBRATORIUS SU PULTELIU "RUBY GLOW BLUSH" - TAMSIAI RAUDONAS

 
"Ruby Glow Blush" vibratorius turi unikalią savybę stimuliuoti klitorį ar kitas erogenines zonas paliekant savo rankas laisvai suteikti kitus malonumus.

Šilkinį, idealiai išlenktą galiuką be valdymo mygtukų taip pat galima patogiai įkišti norint stimuliuoti makštį o ypač G-tašką, arba patirti analinį malonumą. Trumpai tariant: universalus prietaisas, kuris nepalieka abejingų.

Išskirtinai 10 vibracijos režimų leidžia reguliuoti tempą pagal jūsų pageidavimus ir norus. Vibratorius valdomas pridedamu nuotoliniu pulteliu.

Šis klasikinis vibratorius yra labai lengvai prižiūrimas - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu.

Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir lengvai pakraunamas USB laidu.

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
Apie vibratorių 
Stimuliuojama zona: Klitoris, visas kūnas 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 19 x 5,5 x 7 cm 
Medžiagos: Silikonas 
Spalva: Tamsiai raudona 
Nuotolinis valdymas: Taip 
Įkraunamas: Pakraunamas 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie vibratorių

  • Stimuliuojama zona: Klitoris, visas kūnas
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 19 x 5,5 x 7 cm
  • Medžiagos: Silikonas
  • Spalva: Tamsiai raudona
  • Nuotolinis valdymas: Taip
  • Įkraunamas: Pakraunamas
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt