Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men One''

Kaina
47.95 €

Šio masturbatoriaus pagalba galėsite įgyvendinti visas savo fantazijas, nes pats galėsite pasirinkti spaudimo lygį. Įkiškite savo varpą į minkštą, silikoninę rankovę, kuri nuneš jus į devintą dangų. Diskretiškas ir elegantiškas masturbatorius prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos ir tvirtai, bet maloniai ją apglėbia. Naudodami naujovišką vidinį slėgio reguliatorių galite suteikti papildomo intensyvumo ir neapsakomo malonumo. Elegantiškas ir tvirtas masturbatoriaus korpusas pagamintas iš įbrėžimams atsparaus ABS plastiko. 

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men One'' 
 
Jau praėjo tos dienos, kai vyrams skirtų žaislų pasirinkimas buvo ribotas, o dizainas - monotoniškas. Šis elegantiškas, mėlynai juodos spalvos masturbatoriaus išorinis korpusas pagamintas iš kieto ABS plastiko, o vidus - iš minkšto ir malonaus silikono. Šis sportinio stiliaus masturbatorius  imituoja kvapą gniaužiantį oralinio ir vaginalinio sekso derinį , o dėl svaiginančio siurbimo efekto suteikia neregėtų orgazmų. Dėl naujoviško vidinio slėgio reguliatoriaus galite keisti masturbuoklio siaurumą pagal savo norus ir palepinti savo penį taip, kaip norite. Tiesiog įkiškite varpą į minkštą silikoninį masturbatoriaus vidų ir mėgaukitės ,,Men One" jaudinančiais pojūčiais - be baterijų ar įkraunamų akumuliatorių. Jei norite patirti dar intensyvesnį orgazmą, naudokite  vandens pagrindo lubrikantą , pvz.:  šildantį arba šaldantį , kad malonumas būtų švelnesnis ir tikroviškesnis. 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išimkite vidinę masturbatoriaus rankovę ir išplaukite ją šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą. 
,,Men One" ne tik suteikia  svaiginančius ir tikroviškus orgazmus , bet ir pasižymi modernia, stilinga išvaizda. Be to, jis puikiai tinka kaip dovana geriausiam draugui. Visiškai rankinio valdymo funkcija ir praktiškas dangtelis leidžia lengvai pasiimti jį su savimi į kelionę, todėl, kad ir kur keliautumėte - ,,Satisfyer Men One" visada pasiruošęs suteikti jums ir jūsų varpai svaiginančio malonumo akimirkas. 
 

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men One''

 
Jau praėjo tos dienos, kai vyrams skirtų žaislų pasirinkimas buvo ribotas, o dizainas - monotoniškas. Šis elegantiškas, mėlynai juodos spalvos masturbatoriaus išorinis korpusas pagamintas iš kieto ABS plastiko, o vidus - iš minkšto ir malonaus silikono. Šis sportinio stiliaus masturbatorius imituoja kvapą gniaužiantį oralinio ir vaginalinio sekso derinį, o dėl svaiginančio siurbimo efekto suteikia neregėtų orgazmų. Dėl naujoviško vidinio slėgio reguliatoriaus galite keisti masturbuoklio siaurumą pagal savo norus ir palepinti savo penį taip, kaip norite. Tiesiog įkiškite varpą į minkštą silikoninį masturbatoriaus vidų ir mėgaukitės ,,Men One" jaudinančiais pojūčiais - be baterijų ar įkraunamų akumuliatorių. Jei norite patirti dar intensyvesnį orgazmą, naudokite vandens pagrindo lubrikantą, pvz.: šildantį arba šaldantį, kad malonumas būtų švelnesnis ir tikroviškesnis.

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išimkite vidinę masturbatoriaus rankovę ir išplaukite ją šiltu vandeniu ir specialiužaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.

,,Men One" ne tik suteikia svaiginančius ir tikroviškus orgazmus, bet ir pasižymi modernia, stilinga išvaizda. Be to, jis puikiai tinka kaip dovana geriausiam draugui. Visiškai rankinio valdymo funkcija ir praktiškas dangtelis leidžia lengvai pasiimti jį su savimi į kelionę, todėl, kad ir kur keliautumėte - ,,Satisfyer Men One" visada pasiruošęs suteikti jums ir jūsų varpai svaiginančio malonumo akimirkas.
 
Apie vyrišką masturbatorių: 
Galima naudoti solo arba žaidimams su partneriu. 
Higieniškas ir lengvai valomas. 
Masturbatoriaus matmenys: 28,5 x 7,2 x 25 cm. 
Svoris: 550 g. 
Atsparus vandeniui. 
Pagamintas iš TPR gumos ir ABS plastiko. 
Turi vidinio slėgio reguliatorių.

Apie vyrišką masturbatorių:

  • Galima naudoti solo arba žaidimams su partneriu.
  • Higieniškas ir lengvai valomas.
  • Masturbatoriaus matmenys: 28,5 x 7,2 x 25 cm.
  • Svoris: 550 g.
  • Atsparus vandeniui.
  • Pagamintas iš TPR gumos ir ABS plastiko.
  • Turi vidinio slėgio reguliatorių.

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt